2777
2789

بنظر من موهات مشکی باشه بهتره یا شکلاتی تیره

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشاپیش مبارکت باشه . جشن عقد و نامزدی معمولا موهارو ساده تر از عروسی درست میکنند اکثر مدلهایی که گذاشتی برای جشن عروسی خیلی شیک و عالی هست . به نظرم مدل دوم و پنجم مناسب جشن عقد هست هم شیکه و هم ساده تر 

باز هم نظر آرایشگرت مهمه چون هم نگاه به فرم صورتت و هم مدل لباست میکنه و بعد نظر شما 

اخه مشكي شينيون رو خيلي نشون نميده

روی مدل سوم ک خیلی ناز نشسته

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
پیشاپیش مبارکت باشه . جشن عقد و نامزدی معمولا موهارو ساده تر از عروسی درست میکنند اکثر مدلهایی که گذ ...

ارايشگرم سپرده ب خودم انتخاب مدل ميكاپ و شينيون رو و اينكه لباسم دكلته هس نميدونم چيكار بايز بكنم.ممنون عزيزم

سايه ات كم نشود از سر ما حضرت يار     
ريپلاي نشده

پستمو ویرایش کردم برو بخونش

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
اينم مدل ميكاپمه خوبه؟

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
این پنجمی چه نازه 😍 فقط پشتشون مهم نیست...اون دومی ک خیلی لایک خورده اگه دقت کنی از جلو پیشونی ...

اره دقيقا خودمم ب همين فك كردم

ي مشكل ديگ بچه ها😞😞😞

من خيلي قشنگ نميرقصم ولي نامزدم عالي ميرقصه فك ميكنه منم خوب ميرقصم😁😁😁نميدونم چ خاكي تو سرم كنم خيلي بابت اين مورد استرس دارم😅😅😅

اره دقيقا خودمم ب همين فك كردم

واقعا از پنجمی خیلی خوشم اومد...هم رنگش هم مدل جلوش

واقعا از پنجمی خیلی خوشم اومد...هم رنگش هم مدل جلوش

وااااااای پنج نه.....ششمی😁

ارايشگرم سپرده ب خودم انتخاب مدل ميكاپ و شينيون رو و اينكه لباسم دكلته هس نميدونم چيكار بايز بكنم.مم ...

اگه مدل لباست دکلته هست مدل موهات پایین باشه و از کناره ها شل باشه خیلی شیک میشه چهره ات حالت ملوس تری میگیره .

سعی کن هرچی انتخاب میکنی ساده باشه و شیک

بعد برای عروسیت تجملی تر باشی .من ۵ سال پیش جشن نامزدیم موهام رو قهوه ای تیره کردم آرایشم هم خیلی لایت بود موهام هم دقیقا مثل عکس میکاپی که فرستاده فرق و فر و تاج ظریف از گل طبیعی بود لباسم دکلته و پفی . بعد برای عروسیم موهام رو تیره کردم کامل جمع بود آرایشم یکم تیره تر بود لباسم مدل ماهی . یعنی کاملا از جشن نامزدی متفاوت بودم