2777
2789
عنوان

مربی رقص تو مشهد

97 بازدید | 8 پست

سلام خانومای عزیز.کسی مربی رقص خوب تو مشهد سراغ داره؟

و ترجیحا مربی تو باشگاه اموزش رقص داشته باشه.و اینکه تو محدوده وکیل اباد و قاسم اباد باشه.

کسی خانم شریعتی رو میشناسه؟نمیدونه الان کدوم باشگاه هستگ؟؟

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علم الهدی اعتراض نمیکنه ب کلاس رقص؟عجیبه

تو باشگاه ک هست اگه لو بره بد میشه برای مسئول باشگاه ولی خیلی جاها هست ک اموزش رقص دارن و خیلی خیلی حواسشون هست ک لو نره

تو باشگاه ک هست اگه لو بره بد میشه برای مسئول باشگاه ولی خیلی جاها هست ک اموزش رقص دارن و خیلی خیلی ...

چقدر مسخرس مملکتمون پدرمون درمیاد تا بخوایم یه کلاس رقص پیدا کنیم.

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙
چقدر مسخرس مملکتمون پدرمون درمیاد تا بخوایم یه کلاس رقص پیدا کنیم.

اره واقعا.. مثلا زنگ میزنی ب باشگاه از رقص ک میپرسی یجوری اروم و با احتیاط حرف میزنن انگار میخوای مواد جا ب جا کنی...اروم میگن حضوری تشریف بیارید😂

اره واقعا.. مثلا زنگ میزنی ب باشگاه از رقص ک میپرسی یجوری اروم و با احتیاط حرف میزنن انگار میخوای مو ...

من یه بار رفتم از مربی ایروبیکمون پرسیدم شما رقص هم آموزش میدین؟ یهو رنگش پرید گفت کی؟ من؟ نه اصلا کی گفته من رقص آموزش میدم؟ دیگه نگیااااا 😐😐

قیافه ی من 😐😯😨😶😶

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙