2777
2789
عنوان

خیلی خسته شدم 😞😞

258 بازدید | 24 پست

وای وقتی  دوهفته مادر شوهرو پدرشوهرم مسافرت بودن نفس راحت کشیدم وای ولی باز اومدن 

خیلی افسرده شدم فوقالعاده 

همسرم مرد خیلی خوبیه تنها مشکلش بی پولیشه (از ۱۶سالگی تا الان حتی یه صدتا تک تومنی خونوادش کمکش نکردن حتی مناسبت و تولد  فقط چون عقدم دو روز در هفته ناهار اونجام که. اونم ماست و یه یه سری چیزا خودمون می‌خریم میبریم 

واقعا خستم کردن ماهی ۷میلیون قسط داره همسرم طلاهامو فروختم طلاهایی که همسزم برام خریده زیاد نبود جز یه نیم ست و گزدنبند و گوشواره تو سه سال که اونم پارسال به هاطر قسط فروختیم و اصلا ناراحت نیسم حتی طلا مجردیمم فروختم. و اصلاناراحت نییسم چون داشته باشع خوبشو برام میخره از خونوادس واقعا شاکی ام خیلی ازیتم میکنن دیشب پدر شوهرم میگه شما ندارین  هی میگین ندارین پس از کجا قسط میارین خوب لامصب شوهرم   بکه طلا زنمو فروختم خوب بگو یکی  قسط میدیم یکی نمیدیم 

مامانم تو این سه سال ۳۰میلیون کمکمون کرده بیشتر حتی شوه م چون شغلش ازاده بیمه شوهرمو مامانم میده وظیفه مامانمه یا پدر شوهرم؟ پول داره سالی چهار پنح بار میره مسافرت اما یه بار کمک همسرم نمیکنه و فقط متلک 

زنگ میزنن شوهرم فلان چیزو بخر بیار  بعد شوهرم به من میگه ها اما اینا  نمیخوان من بفهمم که شوهرم خریده 

خو مگه من چیزی میگم 

خواهر شوهرام که اصلا یه عوضی ان اونقدر ازیتم کردن که نمیتونم بگم وای منم تک بچه هیچ کسو ندارم 😞😞😞😞

زمین گرده 

چه کنم نمیشه هم نرم خونشون جون به خاطر همسرم باید برم  

همسرمم روزی یه ربع شبا میگه بریم هر روز احکخه اون جاریم و برادر شوهرم قهرن ۵ساله و من ندیدمشون

زمین گرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزممم اشکال نداره ایشالا دستوبال شوهرت بازمیشه عروسی میگیرین خونه میخرین میرین خونه خودتون راحت میشی 

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

منم پدر شوهر یه ریال کمک نکردن شوهرمم همیشه بهشون میگه بعد هی بمن میگن خونه بخرین نمیگن از کجا فقط میگن  بخرین....ما هنوز داریم قسط مراسم عروسیمونو میدیم 

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
عزیزم تو که ۷ تومن قسط میدی وضعت اونقدر ها هم بد نیست  بعدشم از کسی توقع نداشته باش  حتی پ ...

توقع ندارم اما حداقلزخم زبون نزنن اذیتم نکنن و از شوهرم تیغ نزنن به خدا یک سالع من حتی یه کفش نخریدم 

زمین گرده