2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز عقب نیفتاده بود اون موقع ولی ۵ خرداد یه هفته عقب افتاده بود

آهان. آخه من ۸ ام موعدم بوده. اما هنووووز نشدم ۱۱ ام بتا دادم ۰.۱ بود دکترم گفت زود آزمایش دادی یه هفته دیگه برو بازم آزمایش بده. اما من فک میکنم بتاب ۰.۱ خییییلی پایینه و احتمالا باردار نباشم حتی اگه دوباره هم آزمایش بدم

ببخشید انقدر سوال میپرسم. یعنی اونموقع که بتای شما ۰.۱ بوده شما چند هفته باردار بودید؟

خواهش میکنم   دو هفته و ۳ روز طبق سونوهای بعدی که گرفتم .حالا ضرر نداره دوهفته دیگه بازم آزمایش بده تو این دو هفته هم  احتیاط کن من چون نمیدونستم و آزمایشمم منفی شده بود  کلی مسکن خوردم و موهامو رنگ کردم و اینا 

خواهش میکنم   دو هفته و ۳ روز طبق سونوهای بعدی که گرفتم .حالا ضرر نداره دوهفته دیگه بازم آزما ...

همون دیگه منم دکتر بهم قرص و آمپول ویتامین دی داده اما گفته اول باید مطمین شیم که باردار نیستی بعد استفاده کنی. منم سه شنبه میرم ازمایش. منم همش احساس خستگی دارم یعنی از همون اول صبح که چشمامو باز میکنم خسته ام ولی حالت تهوع یا درد سینه یا ترشح ندارم.