2777
2789

باید برای بچه دوم چی تهیه کرد میشه بگین 

و اینکه میدونید کجا کالسکه تعمیر میکنن

هیچ کس بی کس نیست. موفق کسی است که با هرکس نیست

منم نمیدونم دقیق  ولی بیش‌تر لباسو و سیله بهداشتی و اینا باید تهیه کنیم البته من فاصله ی بچه هام میشه ۱ سال و ۵ ماه 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

کجای کالسکه خرابه؟

چرخاشو بعضی سیسمونیا درست میکنن

روکشم که جدا فروخته میشه من سال پیش روکش کالسکه روروئک کریر و ساک جنس معمولی قیمت کردم 170

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای کالسکه خرابه؟ چرخاشو بعضی سیسمونیا درست میکنن روکشم که جدا فروخته میشه من سال پیش روکش کالسکه ...

میخوام هم روکش عوض شه هم چرخش 

کجای کالسکه خرابه؟ چرخاشو بعضی سیسمونیا درست میکنن روکشم که جدا فروخته میشه من سال پیش روکش کالسکه ...

عزیزم روکش رو هم سیسمونیا دارن؟؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

من یه سرویس تخت کمد خریدم.و با لباس و شیشه .شیر و پستونک.لوازم بهداشتی وحوله و اینجور وسایل.اما روروئک و کریر و کالسکه واسه پسرم استفاده کردم نو مونده بودن .بعد من به فاصله 3 سال بعد ازپسرم زایمان کردم چون تمام وسایل پسرمم اسپورت بنفش طوسی بود میشد وتسه دخترمم استعاده کن مثل قنداق فرنگی و ساک و اینا رو

لباس 2دست سایز0تا3

لباس بیمارستان1دست.

دندونای. اسباب بازی نرم.

شیشه شیر. پستانک. پوشک. شامپو. کرم سوختگی و زد التهاب . دستمال مرطوب. شیر خشک  1.

به نظرتون بسه فعلا یا کمه 

پتو..... هم دارم

عزیزم روکش رو هم سیسمونیا دارن؟؟

اره سیسمونی فروشی بود من دوست داشتم صدری باشه اونا از اسکلت دلیجان فقط سبز روشن داشتن برام عوض کرد گفت جدا میفروشن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
میخوام هم روکش عوض شه هم چرخش 

چرخاشو ببد تو اون مغازه هایی ک دوچرخه تعمیر میکنن روکشم از سیسمونی فروشیا بخر

اره سیسمونی فروشی بود من دوست داشتم صدری باشه اونا از اسکلت دلیجان فقط سبز روشن داشتن برام عوض کرد گ ...

مرسی عزیزم😘

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️