2777
2789
خواننده هست.معروفم هست ولی نه دیگه خیلی خیلی معروف یعنی خیلیا میشناسنشون وشاید باشن کسایی که نشناسنش ...

انگار یزد زندگی می کنی

تاپیکهاتو دیدم 

خواننده یزدی معروف ؟! 😐😐😐😐😐

🌸 اندیشه نیک ، گفتار نیک ، کردار نیک 🌸
من که بلد نیستم شما که بلدی بیا باهاش برو شاید شرش از سر منم کم شد    

وقتی شوهرت سیب زمینی هست و عین خیالش نیست ، برای خلاص شدن از دستش، اینکارو می تونی بکنی

مرکز خرید کولر گازی و لوازم خانگی در تهران www.131313.ir

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه بودم چند روز بیرون نمیومدم یا اگه اومدم با یه همراه

عزیزم من اینجا غریبم هیچکس رو ندارم که هر روز همراهم باشه شوهرمم بنده خدا یکهفته ای باهم میومد اما خبری از این اقا نبود بعدکه نیومد دوباره سروکله اش پیدا شد.اعصاب هممون رو داغون کرده .هروز تنش داریم

اون به تو علاقه داره ، به من که علاقه نداره ، میخواد با تو هم کلام بشه و باهات گفتگو کنه ، نرم کننده ...

بی ادبی از کلام شما مشخصه نیاز به توضیح من نیس.شعورت در همین حده معلومم هست که کاملا اینکاره ای که با جزییات بلدی

بی ادبی از کلام شما مشخصه نیاز به توضیح من نیس.شعورت در همین حده معلومم هست که کاملا اینکاره ای که ب ...

آفرین خوشم اومد ازحرفت

عاشقتم خدا  هیچ وقت به قدرتت شک نداشتمو ندارم  
چقد بی ادبی شما 😕

واقعا برا بیشعوری بعضیا متاسفم من تا پیک زدم که یه مزاحم ی دارم که اینطور رفتارهایی میکنه هر کسم اومد نظری داد ومن تک تک جواب دادم .اینکه یکی شخصیت نداره وشعور پایینی داره یا تا حالا این مسایل براش پیش نیومده ونشنیده میتونه از تاپیک بره بیرون به کسی اجازه نمیدم که بیاد به خودم وهمسرم توهین کنه