2777
2789
عنوان

اختلاف نظر با همسر در برخورد با بچه

809 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من یه دختر یکساله و نیمه دارم که اخیرا اطرافشو داره بهتر میشناسه و هرچیزی براش جذابه من اجازه میدم به خیلی چیزها دست بزنه که براش ضرر نداره اصلا صدام رو بلند نمیکنم بطوری که یکی دو بار وقتی خطری متوجهش بود بلند صداش کردم فرار کرد به سمتم اما خونه دیگران بخصوص مادرشوهرم خیلی خیلی مواظبم خرابکاری نکنه همش دنبالشم با اینکه یه نی نی دیگه در راه دارم اما هیچوقت نشده بشینم و شیطنت کردنشو تماشا کنم دخترم اخیرا میخواد همه چیز رو خودش بخوره که کثیف کاری داره منم بهش میدم تا اینجا خیلی با همسرم اختلاف نداریم اگرچه بازهم گاهی غر میزنه که زیادی بهش میدون میدی اخیرا بچه خیلی حرص میخوره و گریه میکنه چون نمیتونه خواستشو بگه گریه زیاد میکنه گاهی حتی میخوام بگیرمش و بغلش کنم جیغ میزنه و خودشو پرت میکنه حرکاتش من رو هم عصبانی میکنه اما خودمو کنترل میکنم چون بچه به این کوچیکی که قابلیت تشخیص نداره مثلا دیشب با همسرم بیرون بودیم وقتی اومدیم خونه بچه گیر داد بره حمام اگر من خودم تنها بودم باهاش بازی میکردم بعد نیم ساعت بی خیال میشد اما من وقت نداشتم مشغول شام پختن بودم همسرم به روش خودش برخورد کرد و تا آخر شب بچه چیزهای مختلف رو بهانه کرد و گریه کرد همسرم هم دوباره غررررر که نو لوس بار آوردی  از طرفی میترسم این حالت درش باقی بمونه و حق با همسرم باشه از طرفی با توجه به مقالات علمی و روانشناسی که در این رابطه خوندم بچه تو این سن میخواد استقلال داشته باشه و اصلا بهش میگن سن هیولایی نمیدونم گیج شدم دیشب هم بد با همسرم صحبت کردم هم خسته بودم هم بچه بی تاب بود هم اینکه اونم چون فکر میکرد همه چیز تقصیر منه رفت زیر پتو و خوابید درحالی که بچه مدام گریه میکرد یه تنه کارها رو کردم و بچه رو خوابوندم راستش کار کردن منو اذیت نمیکنه ولی وقتی بچه زیر دست و پات داره گریه میکنه کار کردن خیلی سخته بهر حال ببخشید طولانی شد از مادرهای باتجربه تقاضای کمک دارم 

منم با شوهرم همینیم

ولی گاهی مواقع با قاطعیت باید به بچه بگیم نه

گریه کنه که بکنه

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

شخصیتش تو این سن شکل می گیره دیگه. چه خونه خودت چه خونه مادر بزرگاش یه پارچه نسبتا بزرگ ضخیم بنداز، بچه رو بذار روش خودش غذا بخوره. دیگه کثیف کاری هم نمی شه، دردش یه لباسشویی هست 

رژيم كالري شماري براي وزن ٦٠ کیلوگرم. تیکر رژیمه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچتو ریلکس بار بیار

نزار گریه کنه بعد به خواستش برسه

قبل از اینکه گریه کنه به خواستش برسه نه تنها بد نیست بلکه روح و روانشو اروم میکنه

اما اگه برای رسیدن به چیزی گریه کرد تحت هیچ شرایطی کوتاه نیا و بهش نده چون راهشو پیدا میکنه

ولی خدایی بچه توی این سن بچه دوم اخه خیلی سخته.خدا کمکت کنه

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

مشکل منم با همسرم همینه

الان یه هفته هست با هم جز حرفای روزمره نمیزنیم

یه بچه تو پارک بچه منو هل داده 

حالا پسرم هر کی که دنبالش کنه یا پشتش راه بره جیغ میزنه

آقا ناراحته که مگه مرده بودی یکی پسرمو هل داده 

دیگه هم نمیزاره بچه مو پارک ببرم 

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

آفرین چ مادر خوبی هستی،خسته نباشی،روش تو درسته و خیلی خوب داری انجامش میدی،دختر منم تقریبا همسن دختر شماس،و جدیدا همش جیغ میزنه و گریه میکنه و دوس داره جیزای مختلفو امتحان کنه،منم تا جایی کخطر نداشته باشه و  اعصابم  بزاره همراهیش میکنم،بنڟرم با شوهرت بشینو دقیق درموردش حرف بزنید دلایل شوهرتم بشنو شاید ی جاهایی واقعا حق با اون باشه

❤❤❤

عزیزم از شوهرت نباید ناراحت بشی چون اون هم تجربه اولشه و متخصص رفتار با کودک هم که نیست. من و همسرم توافق کردیم که سی دی های تعلیم و تربیت دکتر هولاکویی رو قبل بدنیا اومدنش کامل گوش بدیم و تا جایی که ممکنه برخوردمون با بچه یکی باشه تا بچه هم از تعارض بین ما سوء استفاده نکنه. درسته دخترت کوچیکه ولی مطمئن باش خیلی چیزارو میفهمه الان.

من ازین سی دی ها خیلی راضی ام. اگه میتونی بگیر و استفاده کن. صوتیه فقط میزاری گوش میکنی. به همسرتم بده. امیدوارم موفق باشی گلم

دقیقا مشکل من وشوهرم ‌.دیونم کرده میگه تو لوسش کردی پس فردا نمیتونه از پس خودش بربیاد هر چی میگم بابا بچه است بفهم  به گوشش نمیره

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

من فقط دسه تا نکته را میدونم 

اول اینکه باید حرف و عمل شما هم و همسرتون با هم یکی باشه 

پس حتما بشینید و با هم صحبت کنید و به نقطه مشترک برسین و یکسان عمل کنید 

دوم اینکه بچه وقتی برای داشتن چیزی و خواستن چیزی متوسل به جیغ و گریه میشه باید صبور باشین و خواستش را اجابت نکنید 

سوم هم بهتره که سعی نکنید همه کارها و تربیت فرزندتون را به تنهایی انجام ندین .. همسرتون را حتما درگیر کنید 

همین جمله اینکه میگه تو لوسش کردی نشان از این دیدگاه داره که همسرتون خودش را تو امر تربیت دخیل نمیدونه و این خیلی بده 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
عزیزم این سی دی هارو باید بخرم یا تونت سرچ کنم دانلود رایگان داره؟

تو نت سرچ کن با قیمت خیلی مناسب میفرستن دم در خونه ات. من فعلا فقط قبل تولد و تولد تا 3 سالگی رو گرفتم. واقعا دید هردومونو به بچه و تربیتش عوض کرده

دخترت تقریبا هم سن و سال دختر منه. به نظرم کار درست رو تو می کنی. دایم نکن نکن کردن به بچه خیلی بده، بچه دنیای اطرافش رو بیشتر با لمس کردن می شناسه. به هر چیز جدیدی که دست می زنه مثل اینکه یه کشف جدید کرده. همه اینها محرک برای رشد خلاقیت بچه است. منم اصلا بچه او رو برای ریخت و پاش کردن و شلوغ کردن دعوا نمی کنم، باباش هم همینطور. اگه چیزی رو قرار نباشه دست بزنه دم دستش نمی ذاریم. 

به نظرم یکی دو تا کتاب در مورد تربیت بچه مطالعه کن اینجوری اگر شوهرتم به روش تربیتت اعتراض کرد می تونی ارجاعش بدی به کتابایی که خوندی و مطمیننا اگه شوهرتم ببینه که با دلیل صحبت می کنی بیشتر به روش تربیتت اعتماد می کنه

هر روشي كه انتخاب ميكنين تو خلوت خودتون باهم به توافق برسين بعد اجراش كنيد جلوي بچه سر تربيتش بحث نكنيد بهش حس گناه ميدين و باعث ميشين از يكيتون زده شه 

جلوش حرفتون يكي باشه حالا كوچيكه ولي نبايد بحث بشنوه