2777
2789

سلام دوستای گل

من وارد هفته 32 شدم. از دو هفته پیش دونه قرمز ریخت شکمم همراه با خارش و اومدم تاپیک زدم. البته الان مثل کهیر شده و دوطرف شکمم مثل جزیره ی قرمز شده و کمی به پهلوها و سینه هامم داره گسترش پیدا میکنه. از دو هفته پیش تا حالا دوبار پیش دکتر زنانم رفتم و پماد و آمپول بتامتازون و ... خلاصه بهتر نشدم فقط پماد واسه چند ساعت آرومم میکنه

تا اینکه دیروز بهم گفت پیش یه دکتر پوست خوب برو. گفت اونا محلول و داروهای ترکیبی میدن..

خواهش میکنم اگر کسی در این مورد پزشک پوست حاذق میشناسه معرفی کنه. خیلی دارم عذاب می کشم. ممنون

سلام عزیزم...من تو ماه اول بارداریم اینجوری که میگی شدم دقیقا اولش با دونه قرمز شروع و بعد کل شکم و پهلو و حتی روی رانها رو هم گرفت با خارش وحشتناک.... دکتر بهم آمپول دگزا داد ولی من ترسیدم و نزدم چون خدا این نی نی رو بعد از سالها بهم داده بود...فقط کارهایی که کردم رو میگم بهت ... یه پارچه نخی داشتم که گاهی  با عرق کاسنی و گاهی با آب سرد و کمی سرکه نم دار میکردم و میذاشتم رو شکمم... خنکی زیاد میخوردم...گاهی آب خیار رو میگرفتم میمالیدم رو بدنم....پماد بتامتازون و پماد هیدروکورتیزون و پماد زینک و کرم ثمین مخصوص پوستهای آسیب دیده رو قاطی میکردم و میمالیدم روشون... کم کم بعد از 10 روز التهابش خوب شد ، خارش کم شد ولی جای اون جزیره ها سیاه شد تا یه مدتی که بعدش پوست انداختم .... ولی اصلا نذار  پوستت خشک بشه چون خارشش امانتو میبره...

وقتی شروع میکرد به خارش اصلا دیوونه میشدم.... میوه های گرم اصلا نخور ... هندونه زیاد بخور

سلام عزیزم...من تو ماه اول بارداریم اینجوری که میگی شدم دقیقا اولش با دونه قرمز شروع و بعد کل شکم و ...

مرسی گلم از توضیحاتت

دیگه تا آخر بارداریت تکرار نشد؟؟

خیلی عجیبه علايمت همه شبیه منه ولی شما ماه اول من 1/5 ماه به زایمان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو هردو تا بارداریم کهیر بارداری داشتم تو دومی انقدر شدید بود دکتر پوست هم رفتم فقط گفت یه پماد بهت میتونم بدم با همون دگزا اگه خارشت خیلی شدید شد بزن درمان دیگه ای نداره البته من تحمل کردم آمپوله رو هم نزدم از عوارضش ترسیدم

🖤 
مرسی گلم از توضیحاتت دیگه تا آخر بارداریت تکرار نشد؟؟ خیلی عجیبه علايمت همه شبیه منه ولی شما ماه ا ...

من هنوز به آخر بارداری نرسیدم ... ولی فعلا خبری نیست.... ولی هر روز  صبح عرق کاسنی رو با مقداری آبمیوه قاطی میکنم و میخورم...

من هنوز به آخر بارداری نرسیدم ... ولی فعلا خبری نیست.... ولی هر روز  صبح عرق کاسنی رو با مقداری ...

منم از شروع ماه هشت روزی دو لیوان عرق کاسنی میخورم واسه اینکه بچه زردی نگیره

دکترم گفت مشکلی نداره

ولی توی ادویه خوردن خیلی رعایت کن

من غذاهامو مثل قبل درست میکردم فقط نمک رو کم کرده بودم

الان با خودم میگم نکنه واسه فلفل زرچوبه بوده😔البته تند نمیکردم غذاهامو ولی مثل قبل بود دیگه... 

دیگه کسی نمیخواد جواب بده؟؟ تورو خداااا😣

سلام، من یک سایت رو معرفی میکنم که میتونین از اینجا سوالاتون رو بپرسین از پزشک مربوط خیلی خوب راهنمایی میکنن و تو مدت زمان کوتاه من خودم خیلی راضی هستم

https://www.salamati24.com/fa