کسیکه بچه ای نداره و تو خونه ای که به اسم پدرشوهرشه زندگی میکنه بعد از فوت شوهرش چطوری میتونه جهیزیش رو با خودش ببره؟ اگه توعقدنامه ذکرشده باشه که بیست میلیون جهیزیه به زوج تحویل شده.دقت کنین خونه ای که اونجا هستن به اسم پدرشوهر باشه وسایل رو چجوری بیاره؟
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سیاهه ویا فاکتور جهیزیه را داری؟همینطوری مسالمت آمیز جهیزیه ات را نمیدهند؟بگی میخوام وسایلم را ببرم
نه نمیدن. واسه خودم نپرسیدم. سیاهم نداره فقط تو عقد نامه نوشتن که بیست میلیون جهیزیه تحویل داماد داده شد. ولی الان که دامادی در کار نیست این بیست میلیون رو از کی بگیره؟
اگر چیزی ارث داره که حتی مهریه هم از اون ارث داده میشه وچون تو عقدنامه قید شده که این اندازه به داماد تحویل داده شد همش رو قانون ازشون میگیره اصلا نگران نباش