2777
2789
آبجی ام همینجورن همییییشه رژیمن. دومیه که داااائم ورزش میکنه هیچی هم نمیخوره.  ولی من (بلانسبت ...

عجب شکم وفاداری دمش گرم حالا شکم بیشعور من این حرفا حالیش نیست ابم بخورم نرسیده بهش تجزیش می‌کنه چربی میگیره ازش می‌ذاره رو چربی‌ای قبلی

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
قربون دستت به اندازه منم بپز حس گشنگی داره به سراغم میاد

وای من عاشق مهمون صبحونه ام اینقدر میچسبه دور همی صبحونه خوردن

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جیگرت. رفتی یه چیزی خوردی نه‌؟؟؟؟  مدت زیادی ساکت بودی

وای اره😅😅😅😅😅😅

رفتم تخمه خوردم 

اخه پریشب مهمون داشتیم اینا همه باز مانده های مهمونیه ک تا تشو بالا نیارم خوابم نمیبره

دوستان  غمگینم😔💔برای دوقلو باردار شدنم یه صلوات لطف کنید ممنون میشم👫.مرسی😍