2777
2789
عنوان

بواسیر در بارداری

84 بازدید | 11 پست

کسی بوده تو بارداری گوشت اضافه دور مقعد داشته باشه و بعدش خوب بشه. انقد یبوست بودم این بلا سرم اومد خیلی ناراحتم درد ندارم هرچی میوه و.. میخورم بازم شکمم سفته . ممکنه بعد بارداری یا موقع زایمان بدتر بشه. 

برا ارامشم یه صلوات میفرستی

اون یکی اسمِ بواسیر چیه؟ دیشب تاحالا دارم فک میکنم یادم نمیاد😣

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم بواسیر دارم همون گوشت اضافه اما با درد...پماد آم جی..پمادآنتی همروئید...شیاف استفاده کردم خوب ...

میگن با دارو خوب نشه باید عمل بشه. چرا گرفتی چند وقته داری 

برا ارامشم یه صلوات میفرستی
من چیکار کنم خانوما

من تو بارداری شدم ولی بعد خوب شدم.

البته نه عین اول ولی نود و پنج درصد خوب شد.

همین میوه و سبزی خوبه..اما برای من چای گرم عالی بود‌.چند لیوان

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.
ینی منم خوب میشم

من تو اینترنت خوندم درجات مختلف داره..قشنگ توصیح داده که از چه مرحله ای به بعد احتیاج به عمل داره.

نمیدونم عزیزم وصعیت تو رو که..ولی همین که درد نداری اثر فیبری هست که مصرف می کنی.

الان سه هفته است که دارم عذاب میکشم...

قبل دسشویی سه لیوان چای گرم بخور..دوش اب گرم هم بگیر.مصرف میوه و سبزی ات رو هم ببر بالا.آب فراوون..

عمل اش برگشت پذیر و نقاهت سختی داره.نگذار به اونجا برسه