2777
2789
عنوان

مهاجرت یک شرکت نفتی...

579 بازدید | 20 پست

میشه بهم کمک کنید... همسرم کاردانی داره از یه دانشگاه چرت علمی کاربردی

اما ۱۴ سال سابقه کار در شرکت نفت داره، اپراتور بهره برداری هست... بیمه هم بوده و براش سابقه رد شده... ولی خب هیچ مزیت دیگه ای نداره

من خودمم کارشناس ارشد زبان انگلیسی هستم 😐😐 البته از دانشگاه های خوب

من از مهاجرت سر درنمیارم

ولی دنبال اطلاعاتم. با این شرایط همسرم امکانش هست برای یه کشور اقدام کنیم؟

یعنی کسی هست که فقط با سابقه کار تو شرکت نفت اما بدون مدرک دانشگاهی بتونه اقامت و ویزای کاری یه کشور دیگه را بگیره؟ اهان راستی ما کارکنان قرارداری هستیم و رسمی نیستیم

ممنون میشم اگه کسی میدونه کمک کنه

عزیزم تا جایی که من می دونم در حال حاضر تنها کشوری که از طریق مشاغل مهاجر می پذیره کاناداست. برو سایت رسمی اداره مهاجرتشون. فکر کنم هر سال یک لیست میدن بیرون که کدوم مشاغل مورد نیازشونه٬ از اونجا چک کن.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تا جایی که من می دونم در حال حاضر تنها کشوری که از طریق مشاغل مهاجر می پذیره کاناداست. برو سای ...

اااا 🤔🤔🤔 خواهرشوهرمم کاناداست

اما هیچی نمیگه

فقط میگه بیاین

ولی روش را نمیگه

اون همسرش فوق دکترا میخونه

خب برای ویزای کار که باید کار پیدا بکنی بعد باهاتون قرارداد ببندن قرارداد رو بفرستن اینجا مدرک نقشی نداره ولی خب پیدا کردنشم خیلی سخته. ولی برای نوع دیگه مهاجرت احتمالا بخاطر فوق دیپلم امتیازتون کم میآد، باید همسرتون ببینه تو کدوم کشورها برای تخصصی که داره تقاضا نیروی کار هست رو اون کشورا مانور بده. شما با فوق زبان شانس زیادی نداری

چه کشوری؟

مسلما شما باید کشوری برید ک تو کار نفت و گاز باشند بخاطر همسرتون.

مثله استرالیا.. نروژ...

یه سری کشورا هستند ک تخصص براشون مهم تر از تحصیلات هستش و ملاک هم کارشما در اونجاست وگرنه ک مدارک دانشگاه های ما تو هیچجا معتبر نیست. 

و معادل نمیگیره. 

برای رشته شماهم نمبدونم سابقه دارید یا بهتر اینه ک تو کشور غیر انگلیس زبان برید. و یا ادامه تحصیل بدید. 

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  
ای جانم دلم گرفت    

من بیشتر

چرا باید وادار بشم برم

من یه روزی هر خاستگاری که میگفت میخام برم را رد میکردم

میگفتم فقط ایران

ولی الان میگم غلط کردم. چطوری بریم

خب پس باید زود بجنبید.واسه کانادا همین الان هم امتیاز سنش کمه ولی اگه زود دست بکار بشید شاید امتیاز بیارید.با وکیل یا مشاور مهاجرت صحبت کنید.اول باید مدرک آیلتس زبان بگیره بعد براتون اقدام کنن.

دختر قشنگم ۹۷/۸/۶ قدم رو چشمم گذاشت.خوش اومدی به زندگیم پرنسس من
اااا 🤔🤔🤔 خواهرشوهرمم کاناداست اما هیچی نمیگه فقط میگه بیاین ولی روش را نمیگه اون همسرش فوق دک ...

واسه کانادا احتما خیلی خیلی زیاد اصلا امتیاز نمیارید شما. کانادا ملاک امتیاز دهیه و شما باید به حد نصاب برسید فکر نمیکنم با فوق دیپلم شانشی داشته باشید . البته داشتن فامیل اونجا مبتونه ابنو جبران کنه . اما باز سن همسرتون امتیاز ذو میاذه پایین. تمذکرتونو بزارید رو کشورای اروپایی

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..