2777
2789

سلام خانوما .پسر من دوسال ودو ماهه هست میخوام از پوشک جداش کنم.ولی اصلا نمیتونه.تا حالا که چندبار بازش کردم یه بارم دسشویی نرفته.کمکم کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرمن بیست ماهشه هی هم دچار زخم پا میشه از گرما.میخوام ازپوشک بگیرمش چون یه بچه دوماهه هم دارم موندم چکارکنم.طفلی امشبم پاش زخم بود کرم زدم کلی جیغ زد بچم😖😖😖

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

منکه بازش گذاشتم وهر ربع ساعت میبردمش دستشویی دوروز اول اینجوری بود بعدا نیم ساعت وبعدش یه ساعت شد تا یکهفته اصلا هم پوشکش نکردم اصلا سر دو هفته یاد گرفت یکبار هم جیش نکرد تو شلوارش

پسرمن بیست ماهشه هی هم دچار زخم پا میشه از گرما.میخوام ازپوشک بگیرمش چون یه بچه دوماهه هم دارم موندم ...

خوب هر بار که دستشویی میکنه بشورش گناه داره

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

از دسشویی خوشش نمیاد.چند بار که بردم یه ربع منتظر میمونم اما دسشویی نمیکنه تا میاییم بیرون شلوارشو کثیف میکنه.خیلی خسته شدم.راه های دیگه ای هم هست بگین.

خودتون باید هر دوساعت یه بار بچه رو ببرید رو دست بگیرید  تا جیش کنه.

خودش نمیگه که

وقتی هن بیرون میرید یا خونه کسی میبرید لطفا پوشک کنید.

شباهم فعلا پوشک کنید 

بعدا یواش یواش شبا هم بیدارش کنید ببرید توالت دو سه بار تا صبح

تمرین رو بذارید فقط خونه خودتون

من این روش رو داشتم موفق شدم زود.

عزیزم دکتر به من گفت بین دو و نیم سالگی تا سه و نیم سالگی بگیر بچه دچار استرس میشه

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده