aragol20 مدیر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 عنوان هوووووووف | مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 22 پست وای خدا دلم تنگه شوشواِ .ولی سره کاره. شغل اولش که از 7 تا 6 غروبه بعدشم که از6 تا10:30.11ام میره میگذرتفقط جمعه ها کلا بیکاره.دلم تنگشه .دوسدارم بوش کنم. دوسدارم نگاش کنم خب .نیستش که سره کاره.چقد ساعتا دیر میگذرن😞 مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍 1397/04/16 | 21:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 وای واقعا خیلی بده شوهرمنم ۵ صبح میره ۸ میاد . الان انقدر خستس که نگو . از یه طرف دلتنگشم ازطرفیم ... اره خیلی گناه دارن مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 چ جالب جفتمونم گفتیم هوووووف! واقعا توصیفش همین کلمه است😭😭 😭😭😭😭 مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 مگه برگشتی خونه؟ خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 مگه برگشتی خونه؟ اره دیگه 😍😍😍😍.تایپیکمو نخوندی؟ مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 اره دیگه 😍😍😍😍.تایپیکمو نخوندی؟ اخرین تاپیکت همونه که گفتی بهش گفتم خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 اخرین تاپیکت همونه که گفتی بهش گفتم اره دیگه اشتی کردیم برگشتم. اصلا انقد از ذوقش ذوق کردم قهر یادم رفت😂😂😂😂 مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
sinoon عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 6807 😍😍😍😍😍😍😍 گفتم اتفاقا.حالا میاد کلی ناز میکنه واسم 😂😂😂😂 اووف اوووف همینن همه😂😍 دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 اووف اوووف همینن همه😂😍 😍😍😍😍 مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍