2777
2789
عنوان

پارک بانوان ریحانه در مشهد

9839 بازدید | 24 پست

سلام ‌،خانمای مشهدی کسی تا حالا پارک بانوان ریحانه رفته ؟؟

فضاش چجوریه ؟؟ 

ورودی داره ؟؟

اگه کسی میدونه ممنون میشم بگین

خدایا شکرت ... ❤🌹

من حجاب رفتم خوب بود ,,مادرشوهرم ریحانه رفته بود میگفت دوچرخه هم داشته

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حجاب از چ ساعتی هستن تا چند ؟؟ ورودی نداره ؟؟

نه ورودی نداشت امادوچرخه اینا بخوای بگیری هزینه داره وکارت ملیت روهم ببر.  تا ۸نیم شب هستن فکرکنم . اماجمعه ها خانوادگیه . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
ادرس دقیقشو میشه بهم بدی ؟؟

دقیقشو نمیدونم😐بامامانم رفتم چندبار . ازسمت مطهری میرم من

نه ورودی نداشت امادوچرخه اینا بخوای بگیری هزینه داره وکارت ملیت روهم ببر.  تا ۸نیم شب هستن فکرک ...

گوشی هم نمیزارن ببری داخل ؟؟

خوراکی اگه بخام از خونه ببرم میزارن ؟؟

خدایا شکرت ... ❤🌹
گوشی هم نمیزارن ببری داخل ؟؟ خوراکی اگه بخام از خونه ببرم میزارن ؟؟

من دوتا پارک بانوان رفتم تاحالا ندیدم گوشی بگیرن 

خوراکی هم هرچی میخوای ببر ، ماچای وعصرونه بردیم

من دوتا پارک بانوان رفتم تاحالا ندیدم گوشی بگیرن 

اسم پارک های بانوان ک تا حالا رفتی میشه بدی عزیزم

ادرس هم اگه میتونی بده لطفا 

اگه بازم پارک بانوان خوب میشناسی توی مشهد بگو لطفا 

ممنون

خدایا شکرت ... ❤🌹