2777
2789
عنوان

چرا پسرا اینجورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جریان من برعکسه دوستام از بچگی پسر بودن اکثرا ،یکیشون از همون بچگی بهم علاقه داره اما‌هیچ وقت هیچ حرفی بهم نزده در این مورد به خاطر من حتی قید بورسیه دکتری داخل المان رو زد اما نمیدونم چرا حرفشو نمیزنه

چندبار با خارجی ها دوست بودی که فهمیدی پسرهای ایرانی اینجورین؟

چیزی که مشخصه جاهای دیگه پسر و دخترو از هم جدا نمیکنن که اینجوری تشنه ی هم باشن

در ضمن هر کسی یه نظری داره

شماهم میتونی مخالف باشی نه اینکه بپری

لطف کن رو ادبیاتت بیشتر کار کن

عزیزم یعنی کشورهای خارجی دوست دختر و پسرها اصلا این رابطه ها رو نمیخوان؟!؟!؟!؟!؟!

معلومه که میخوان ... با این فرق ک اونجا قبل ازدواج آزاد میدونن... راحت با هم رابطه دارن..

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا

ولی من یه دوستی داشتم ارتباطمون داشت میرفت تو سال ۵ ام 

فقط دوتا دوست معمولی بودیم .اصن سر هیچی بهش گیر نمیدادم حتی اوایل تا دوسال دوس دخترا خودشو داشت ولی بعدش انگار اخلاقا من روش اثر کرد همرو گذاشته بود کنار بقول خودش سینگل

ولی خب حیف شد دوستیمون از اول باهاش قرار گذاشته بودم نامزد کردم کات میکنیم که همینم شد

الان بعضی وقتا پروفایلاشو نگامیکنم همش شکست عشقیه نمیتونم بخودم بگیرم ولی از همه زندگیشم خبر دارم میدونم آدمه عشقو عاشقی نبود

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
خیلی سخت دوستِ دختر پیدا میکنم:((

عزیزم عین قبلنای منی اکثر دوستامو پسرا تشکیل میدادن ولی شش ماه که میگذشت وابستگیشونو احساس میکردم حتی تو یه اکیپ مثلا سه تا پسرا سه تاشونم دیدشون تغییر میکرد کم کم همش باید ادم حواسش باشه ولی خب خدایی با پسرا هر تفریحی بیشتر خوش میگذره و ادم راحت تره

لطفا درخواست دوستی ندید
عزیزم یعنی کشورهای خارجی دوست دختر و پسرها اصلا این رابطه ها رو نمیخوان؟!؟!؟!؟!؟!

منظور منو متوجه نشدید منظور من این بود تو ایران دختر و پسر درکنارهم صرفا یعنی این روابط!

جاهای دیگه یه سری روابط دوستانس یه سری عاشقانه

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   
چیزی که مشخصه جاهای دیگه پسر و دخترو از هم جدا نمیکنن که اینجوری تشنه ی هم باشن در ضمن هر کسی یه نظ ...

منکه بهتون توهین نکردم حرفم اینه که چرا اینقدر در مورد خودمون بد فکر میکنیم عزیزم مطمئن باش همه جا بیشتر پسرها چه ایران چه خارج اول به فکر رابطه هستن.

عزیزم عین قبلنای منی اکثر دوستامو پسرا تشکیل میدادن ولی شش ماه که میگذشت وابستگیشونو احساس میکردم حت ...

درسته.

ولی برای دختر و پسر هیچ فرقی نداره با هر دوشون خوش میگذره بِهم:)

هر چیزی را که بتوانی تصور کنی،واقعی ست!