2777
2789
عنوان

شربت آلبالو

157 بازدید | 16 پست

تعداد رای : 9
نظرسنجی
بله
0
0%
خیر
9
100%
آنچه هرگز شرح نتوان کرد حال من است....

شربت البالو😢😢😢😢😂😂😂😂

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه ولی دندوناتون میشکنه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

مامان من مرباشو درست میکنه بعد ازش شربتم درمیاره.طبیعتا برای مربا هم اولش هسته رو در میاره دیگه😄

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله
شربتش خیلی خوشمزه اس عزیزم امتحان کن حتما🤤

من تو دو ساعت کمتر 6کیلو البالو رو هسته گرفتم هفته پیش فرداشم درستیدم 

الانم یه خورده شربتش مونده شوهر من قاتل شربت و مربای البالو هستش من چندبار در فصل البالو مربا و شربت درست میکنم به خودمم نمیرسه😕😕

البته من از بس درستیدم خبره شدم 

درست کردنش رو دوست دارم

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
من تو دو ساعت کمتر 6کیلو البالو رو هسته گرفتم هفته پیش فرداشم درستیدم  الانم یه خورده شربتش مو ...

آفری عزیزم من بار اول ک درست میکنم شما چطور هسته اشو جدا میکنید

آنچه هرگز شرح نتوان کرد حال من است....
آفری عزیزم من بار اول ک درست میکنم شما چطور هسته اشو جدا میکنید

البالو رو اروم فشار بده روبه سرش که چوبش هست سریع بدونه اینکه له بشه در میاد

بعد البالو رو پیمانه کن من با کاسه ابگوشت خوری پیمانه میکنم بعد دو پیمانه شکر بیشتر میریزم روش( هم نمیزنم) توجه کن هم نمیزنم

بعد میزارم یخچال تا فردا 

فردا میزارم رو گاز یک رب الی بیست دقیقه بیشترم نمیزارم بجوشه بعد مرباش رو جدا میکنم دوباره دو پیمانه شکر میزنم کمتراز 5دقیقه شربت بجوشه و خاموش میکنم رنگ مربا عالی شربتشم همینجور

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید