2777
2789
عنوان

برم دانشگاه یا کار آزاد بکنم؟؟؟

4377 بازدید | 21 پست

24 سالمه متاهلم پیش دانشگاهی رو تموم کردم و ازدواج کردم ولی دیگه بعد از پنج سال خیلی حوصلم سر میره.نمیدونم با این اوضاع بازار کار و دانشگاه برم درس بخونم یا توی خونه یا بیرون با کار آزاد درآمدی داشته باشم یا کلا چیکارکنم که از این بیحوصلگی و یکنواختی زندگی دربیام؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا اگر صرفا واسه تفریح میری دانشگاه خوب هزینه داره  

اگر مشکلی با کار بیرون نداری میتونی یه هنری یاد بگیری و بعد  سر خودتو مشغول کنی 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔

به نظرم برو بازار کار دانشگاه فقط مدرک گرفتن که الانم همه جا تجربه براشون مهمه نه مدرک من خودم پشیمونم چرا چهار سال عمرمو تلف کردم برا دانشگاه باید وارد بازار کار میشدم

خاکی که باشی اسفالتت میکنن:'(

اینکه بگی میرم معماری یاکامپیوترمیخونم بعدش میرم سرکارخیلی فکراشتباهی اگه زرنگی ومیتونی کارپیداکنی بروسرکار

الان همه یک شغلهایی دارن که بامدرکشون همخوانی نداره اصلا

شوهرخودم عمران خونده ولی اصلاکارش به درسش ربط نداره

منم خودم لیسانس دارم وبیکارم 

هدفت رو تغییر بده بنظرم

دانشگاه هم صرفا واسه کار کردن نیست، حداقل تا لیسانس و البته نه هر دانشگاهی، دانشگاهی که اجتماع درستی داشته باشه، استادا هم خوب باشن ، بنظر من خیلی مهم، از اونجا به بعد رو دیگه تصمیم بگیر بری دانشگاه یا کار کنی یا هر دو با هم، بنظر من هر کسی حداقل یه لیسانس درست درمون باید داشته باشه

خب بچه ها ولی آدم باید یه مدرکی داشته باشه که وقتی بچه میره مدرسه شغل مادر رو پرسیدن بدون خجالت و با افتخار بگه. هم اینکه وقتی بچم بزرگ شد و رفت مدرسه من بیکار میشم یه کار لازمه به هرحال. 

اول برو سرکار 

دستت ک گرم شد برو دانشگاه

دانشگاه عمر و پول میبره مفتی ک نیست ک بخای برای ی اسم لیسانسی چیزی بری وقت بگذرونی ک

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خب بچه ها ولی آدم باید یه مدرکی داشته باشه که وقتی بچه میره مدرسه شغل مادر رو پرسیدن بدون خجالت و با ...

منظورم از شغل مادر مدرک مادر بود وگرنه خانه داری سخت ترین و مهمترین کار دنیاست به نظر خودم .