2777
2789

ربطی به غذا نداره من تو بچه قبلیم 7ماه فقط بالا میاوردم هیچی نمیخوردم بخدا همه اش دکتر بیمارستان فقط و فقط مولتی ویتامین قرص آهن با فولیک اسید میخوردم دخترم الان سه سالشه شکر خدا 

خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😖😖منم همین مشکلو دارم حالت تهوع دارم گشنه هم میشم اما دلم بده به خیلی غذاها،میترسم رشد نکنه ،به زور میخورم یکم اما همش اب میخورم روش 

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
ربطی به غذا نداره من تو بچه قبلیم 7ماه فقط بالا میاوردم هیچی نمیخوردم بخدا همه اش دکتر بیمارستان فقط ...

😷ااا،منم فکر میکردم مشکلی پیش میاد

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄

نه هچیش نمیشه الهیشکر.رشدمیکنه

امابیشتربخوری بهتره براش دیگه برای استخوانهاش وغیره . سعی کن تااونجاکه میشه یکم بخوری هرچی دوس داری.

البته میدونم خیلی سخته😭

بوی غذاهم بهت نخوره راحتتره

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

وای من گیج شدم تهوع زیاد یا کم متوجه نمیشم ؟

یعنی میشه کسی باردار باشه و تهوع نداشته باشه البته قرص تهوع هم نخوره .....

من وقتای که معده ام خالیه تهوع دارم وقتی قرص ضد تهوغ میخورم حالم خوبه غذا هم فقط کباب گوشت و مرغ نمیخورم وماهی دیگه همه غذا هام رو میخورم اطرافیانم وقتی میگن تهوع ات کمه یا زیاد نمیدونم چی بگم ....مگه بارداری بدون تهوع داریم؟؟

خوب دارو داره اوايل كه خيلي شديده تا چهارماه روزي چهارتا دميترون ميخوردم تا بتونم فقط يه چيز بخورم بعد اون خوب شد ماه پنج عالي شد الانم خيلي چاق نشدم اشتهام كمه ولي همه چي نرماله

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!