2777
2789
عنوان

خانومايي كه تزريق ژل گونه انجام دادن ميشه بياين خيلي نگرانم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 188352 بازدید | 150 پست

سلام استارتر جان 

گلم خوبي

ميخواستم بدونم

ورم صورتت بعد از تزريق گونه كي برطرف شد؟!

منم ميخوام انجام بدم

ميخوام بدونم چقدر نقاهت داره و اينكه راضي هستي يا نه

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچها خوبین من خودم ۲۵م تزریق ژل انجام دادم واسه خط خنده خیلی خوب شد انتی بیوتیک ک کامل سرساعت خوردم کبودی نداشتم شکرخدا ورم تاجندروز بودحالا امروز نوبت گرفتم واسه تزریق ژل گونه :اخه صورتم صاف و یکدست شده اصلا گونه ندارم لاغر ک شدم صورتم کش اومده اصلا دوست ندارم اینطوری بمونه کسی ژل گونه زده؟تا چ مدت ماندگاری داره ؟کبودی و داره یا ن 

سلام خانوما من پنج سال پیش چربی زدم گونم  .بعد دو سال گوله زیر چشمم زد بیرون.زنگ زدم مطب گفتن چرا دیر اومدی.شکایت کردم گفتن چرا دیر شکایت کردی.الان دو ساله آواره ی مطب به مطبه این دکترام.تازه فهمیدم اون خدانشناس بجای چربی ژل هم قاطیش کرده زده.هر چی خواهش میکنم ک چه ژلی زدی جواب که نمیده هیچ ،تازه منشیش داد میزنه ک دیگه اینجا زنگ نزن.خیلی هزینه کردم.الانم پای چشمم مثل سگ ماک سیاهی تزریقه آنزیمه که هیچ فایده ای نداشت.لطفا (((اونایی که زدید )))تجربه هاتونو بگید شاید یه خیری شد ؟ 

بچها من میخام برم تزریق چربی تورو خدا با این هزینهایی ک گفتن کلی واسه نتیجه اش نگرانم اگ دکترخیلی اص ...

سلام عزیزم من تزریق چربی به کل صورت داشتم باهزینه زیادواونوقت فقط 6ماه موندگاری داشت والان خیلی بابت اینکار پشیمونم. چون واقعاخودموتوخرج انداختم وتازه زیرنظریه دکترخوبم انجام دادم به قیمت 4ملیون هم گونه گزاری هم خط اخم لبخند وچین چروک زیرچشم. چربی هم ازشکمم برداشته شد. اصلاراضی نیستم چون ماندگاری خیلی کمی داره. وزودجذب میشه چربی.