2777
2789

سلام من ٥ روز پيش به گونه هام ژل تزريق كردم فردا اون روز صورتم و زير چشمم ورم داشت  اين چند روزم صبحا كه از خواب بيدار ميشدم  ورم داشت تا يكي دو ساعت بهتر ميشد اما امروز صبح ك بيدار شدم زير چشم راستم خيلي ورم كرده اون يكي هم ورم داره اما نه زياد مثل هر روزهه امروز ميخوام برم پيش دكترم اما خيلي نگرانم ممكنه ابسه يا عفونت باشه يا طبيعيه؟😭😭😭😭😭

این کارا چیه میکنید.نمیترسی قیافت خراب شه

بی کلاس 😒

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از صبح يه خورده بهتر شده كمپرس يخم گذاشتم 

ممكنه به خاطر مشروب باشه ديشب يه خورده خوردم

دكتر بهم انتي بيوتيك داد گفت ٢-٣ روز اول فقط استفاده كن منم تا ديروز مصرف كردم بعد قطع كردم

خيلي نگرانمممممم

این کارا چیه میکنید.نمیترسی قیافت خراب شه بی کلاس 😒

نگفتم شما تشخيص بدين من بي كلاسم يا نه و كاري ك من كردم اصلا ب شما مربوط نميشه من فقط از كسايي ك تزريق داشتن كمك خواستم نه از شما

كاش ما ادما ياد بگيريم چيزي ك بهمون مربوط نميشه دهنمون و ببنديم😒

نگفتم شما تشخيص بدين من بي كلاسم يا نه و كاري ك من كردم اصلا ب شما مربوط نميشه من فقط از كسايي ك تزر ...

بیا منو بخور😅😅😅😅اروم باش 

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

عزیزم تایه هفته ورم و اینا ممکنه طول بکشه

سیگار و مشروب قلیون تا ۲ هفته ممنوع

اگه عفونت باشه خیلی دردناک میشه

نگران نباش

قرص های ضد حساسیت هم مفیده 

اما حتما برو دکتر تا خیالت راحت باشه

خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی  رو نخور
اميدوارم...  خدا كنه چيزي نباشه پيش دكتر خوبي هم رفتم اما نميدونم چرا اين طوري شده

میشه بگی چند سی سی زدی و چقدر شد هزینه ش؟

عزیزم تایه هفته ورم و اینا ممکنه طول بکشه سیگار و مشروب قلیون تا ۲ هفته ممنوع اگه عفونت باشه خی ...

نه هيچ دردي نداره فقط ورمه با يخورده كبودي

امروز حتما ميرم دكتر

لبم هم زدم هيچ مشكلي پيش نيومد خيلي هم عاليه اما گونه ام نميدونم چرا اين طوري شده

هر طرف گونه يك سي سي زدم 

دو سي سي باهم شد ٨٠٠

نه هيچ دردي نداره فقط ورمه با يخورده كبودي امروز حتما ميرم دكتر لبم هم زدم هيچ مشكلي پيش نيومد خيل ...

خیلی خوبه مبارک باشه