2777
2789
عنوان

خانم های آذرباییجان شرقی لطفا

834 بازدید | 7 پست

سلام یکشنبه هفته پیش بود گفتم میخوام بیام تبریز.دوستان راهنمایی کردن که کجاها بریم. خواستم بگم که اومدم تبریز. از اونجا به اهر و کلیبر و مشکین شهر رفتیم واااای که چقدر مردمان خوب و مهربانی بودن. چقدر وقتی ازشون سوال میپرسیدی درست و با صبر جواب میدادن. خیلی بهمون خوشگذشت. تبریز تمیز و با کلاس و عالی. در شهر اهر مردمان ساده و نجیب و مقبره شیخ شهاب الدین عالی.چقدر کلیبر زیبا بود. دیدن عشایر زحمت کش. قلعه بذ بابک خرمدین. اون مناطق بسیار زیبا به به .پل معلق مشکین شهر جالب بود فقط حیف که زیپلای رو نرفتیم ترسیدیم ولی الان پشیمونیم.آب گرم مشکین شهر یه خاطره خیلی خوب شد برامون.از ساعت چهار عصر رفتیم ساعت 9 شب پشت بلندگو شوهرم گفته بود صدامون کنن بازم بچه هام دل نمیکندن. و از اونجا به اردبیل رفتیم دریاچه شورابیل و هوای خوبش.  و خانقاه شیخ صفوی که منو به دل تاریخ برد. و از اونجا جاده رویایی و توریستی خلخال به اسالم که نمیشه در موردش گفت باید فقط رفت و دید و لذت برد. خیلی بهمون خوش گذشت. ممنونم از راهنمایی دوستان. تنتون سلامت باد

خوش حالم خوش گذشته بهتون .ولی خدایی خوشبحالت چقد همه جارو رفتید کجایی هستید اپنجاها کسی رو داریذچد یا رفتید هتل مسافرخ ونه ای

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
خوش حالم خوش گذشته بهتون .ولی خدایی خوشبحالت چقد همه جارو رفتید کجایی هستید اپنجاها کسی رو داریذچد ی ...

ممنون دوست خوبم. تهرانی هستم. با شوهر و بچه هام قرار گذاشتیم سخت نگیریم. وقتی رسیدیم تبریز یه چادر مسافرتی و زیر انداز خریدیم و شب رو توش خوابیدیم. فقط بعد از کلیبر که رسیدیم مشکین شهر یه شب هتل آپارتمان اجاره کردیم برای حمام کردن و نظافت بقیه رو هم دوباره تو چادر خوابیدیم. غذا رو هم میخریدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خداروشکر که تو دیار ما انقد بهتون خوش گذشته..نوش‌جونتون..بازهم اینورا بیاید..اهر رو دیدی چه جوریه!!من اونجا متولد شدم پدرمو اونجا از دست دادم و مزارش اونجاس..اسباب کشی کردیم تبریز هروقت میرم اهر فضاشو فک میکنم غم و غربت گرفته یه جور خاصی دلگیر و دلچسبه برام..نمیدونم بخاطر گذشته ی تلخ و شیرینمه یا کلا هواش غربت داره..

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
عزیزم خداروشکر که تو دیار ما انقد بهتون خوش گذشته..نوش‌جونتون..بازهم اینورا بیاید..اهر رو دیدی چه جو ...

ممنون گلم. متاسفم که پدرتون رو از دست دادید. خدا رحمتشون کنه. واقعا مکان ها رنگ و بوی خاطرات خوب یا بد ما رو به خودشون میگیرن. 

ممنون دوست خوبم. تهرانی هستم. با شوهر و بچه هام قرار گذاشتیم سخت نگیریم. وقتی رسیدیم تبریز یه چادر م ...

نوش جونت.من شوهرم راضی نمیشه حتی شمالم با چادر بریم بیرونم که گرونه اتاق گرفتن کلن بعضی وقتا بیخیال میشیم خیلی وقتا رفتیم اصن تو چادر برا استراحتم نمیخوابه فقط باید خونه باشه😶

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
نوش جونت.من شوهرم راضی نمیشه حتی شمالم با چادر بریم بیرونم که گرونه اتاق گرفتن کلن بعضی وقتا بیخیال ...

همسر منم چون خیلی حساسه سالهاست راضی نمیشد ولی انقدر باهاش صحبت کردم. بهش مدام گفتم ما که هیچ وقت انقدر وضع مالیمون درجه یک نمیشه که پول هتل بدیم اونم برای یه خانواده چهار نفری. عمر هم که کوتاه ست. البته دور از جون شما. ولی مگه تا کی میتونیم جوان باشیم؟ چرا نباید از زندگی لذت ببریم؟ بخدا نمیدونید تو پارک ها چقدر چادر زده بودن خب ما هم یکی از اونا 

همسر منم چون خیلی حساسه سالهاست راضی نمیشد ولی انقدر باهاش صحبت کردم. بهش مدام گفتم ما که هیچ وقت ان ...

آره واقعا .شوهرم زیر بار نمیره پول هتلم که فلان قده .بازم رو مخش کار مبکنم خسته نمیشم 💪😂😂😂😂