2777
2789

یه ساک باید میبستم که بستم دیگه.😊

شنبه هم میرم دکتر نامه بگیرم

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی نزدیکه زایمانم حدودا ۲ هفته دیگه هیچ کاریمووووو نکردم خونم کلی تمیز کاری داره با یه بچه کوچیک موندم چیکار کنم کلی هم بساط فریزری میخوام که مونده عروسی هم داریم کارای خودمم مونده! 

به سلامتی ..چندم زایمانته؟ سزارین؟  کدوم بیمارستان میری

اره شونزده مرداد وقت داده

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من خیلی نزدیکه زایمانم حدودا ۲ هفته دیگه هیچ کاریمووووو نکردم خونم کلی تمیز کاری داره با یه بچه کوچی ...

منم تمیزکاریام مونده .. یه روز یه کارگر میگیرم ردیف میکنمش ..

سزارین یا طبیعی کدوم بیمارستان؟

الان چند هفته ای که ۱۶ مرداد وقت داده؟

تو 34 ام الان

منم تمیزکاریام مونده .. یه روز یه کارگر میگیرم ردیف میکنمش .. سزارین یا طبیعی کدوم بیمارستان؟

من نمیتونم کارگر بگیرم باید خودم یه کارشون بکنم والا قرار بود طبیعی باشم که نشد حالا موندم هنوز نمیدونم احتمال زیاد میرم سید الشهدا ۱۵ خرداد