2777
2789
عنوان

قرص ضدبارداری با دارونما

2795 بازدید | 9 پست

سلام

دوستای گلم شما قرص ضدبارداری که مصرف می کنید دارونما هاش رو هم مصرف می کنید؟؟؟خوردن دارونما ها چه فایده ای داره؟؟؟ 

من دو دور بعد از مصرف کامل، دارنماهاشو نخوردم و هردور حالت تهوع و اسهال گرفتم ممکنه بخاطر نخوردن دارونماها باشه؟؟

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارونما چيه

من خودم می گم شاید چون بدن رو معتاد دارو می کنه دارونماها رو میذارن که بدن به قطعش واکنش نشون نده !!!بعدم یهو پریود می شی و خب دیگه کاری از دست رحم ساخته نیست .دارونماها هیچی توشون نیست فقط قرصن

دارونما رو برای این میذارن که آدم عادت هر شب قرص خوردن رو از دست نده. وگرنه دارونماها هیچ خاصیت مثبت ...

اخه وقتی این قرص رو نمی خورم پی ام اسم این مدلی نیست درد شکمی شدید می گیرم ولی تهوع و استفراغ و غیره و غیره ندارم !قبلا ال دی می خوردم هیچ مشکلی نداشتم ولی اینی که دکتز جدید دادن و به قول خودشون خارجیه و یه عالمه پولشو دادیم قشنگ هرماه یه دور منو ردیف می کنه  

دروسبلین 

ببین من یه مدت yaz و یه مدت یاسمین مصرف کردم و هیچ مشکلی نداشتم. این دارو رو هم سرچ کردم انگار مشابه همین دو تا داروییه که من مصرف میکردم ولی یه شرکت ایرانی به نام آتی فارمد داره تحت لیسانس تولیدش میکنه. ممکنه اگه داروهای برند خارجی رو مصرف کنی این مشکلات رو نداشته باشی ولی نمیدونم هنوز هم این داروهای برند رو وارد میکنن یا نه.

ال دی عوارضش خیلی زیاده. اگه این دارو اذیتت میکنه به نظرم یه سر به دکتر زنانت بزن و ازش بخواه داروت رو عوض کنه