2777
2789

سلام عزیزای دلم

من میخوام پسرمو بزارم مهد ولی تا اسمش میاد گریه میکنه میگه دوست ندارم برم

قبلا اینو نمیگفت هر وقت حرفشو میزدم استقبال میکرد که میخوام

چند روز پیش ازم پرسید من برم تو هم اونجا میمونی منم گفتم بهش که نه تو میری پیش دوستات من بعدا میام دنبالت بعد از این حرف من دیگه مخالفت میکنه

لطفا راهنماییم کنید چه جوری دوباره علاقه مندش کنم به مهد؟

حرف من بد بوده به نظرتون؟

چی باید بهش بگم؟ 

خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

دختر منم چهار سالشه تا اسم مهد رو می یارم قهر می کنه یه ساعت باهام حرف نمی زنه چشاشم پره اشکه با بغض 

همش می گه من دوست دارم همیشه پیش تو باشم

منم موندم چی کنم خیییلی حساسه

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم چهار سالشه تا اسم مهد رو می یارم قهر می کنه یه ساعت باهام حرف نمی زنه چشاشم پره اشکه با بغض ...

دقیقا پسر منم از همین میترسه که من پیشش نیستم

نمیدونم با خودم میگم ببرمش یکی دو بارم خودم باشم مطمئنم از محیطش خوشش میاد عادت میکنه....

برید مهد بگید اینجوره خود مربیا راهنمایی میکنن که چکار کنید

صبح قراره برم

ولی بهش گفتم که صبح بریم گریه کرد

نمیخوام با گریه ببرمش...

صبح قراره برم ولی بهش گفتم که صبح بریم گریه کرد نمیخوام با گریه ببرمش...

بهش بگید قول میدم پیشت بمونم جایی نرم. بیا بریم بپرسیم اونا چه بازیایی بلدن ما هم یاد بگیریم بیایم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بهش بگید قول میدم پیشت بمونم جایی نرم. بیا بریم بپرسیم اونا چه بازیایی بلدن ما هم یاد بگیریم بیایم&n ...

ممنون از راهنماییت عزیزم...

میگم بهش...