2777
2789

خیلی اخلاقم تنده حوصله هیچکس رو ندارم عصبانیم از کوره درمیرم و پرخاشگری میکنم چکارباید کرد تحملمو ببرم بالا و با اطرافیان بهتر برخورد کنم هرچی تلاش میکنم نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین Bهم خیلییی برا ارامش اعصاب خوبه...یوگا و شنا و پیاده روی عالیه..ذکر و صلوات و سوره عصر هم خوبه..نفس عمیق در حین عصبانیت خوبه..و ترک کردن محلی که بروز میده وبیشتر عصبیت میکنه

من دوساله عقدم هرروز سرچیزای الکی با اقام دعوام میشه اون تحملش خیلی زیاده اما یه وقتایی هم جوابمو میده و از کوره در میره.میگه هرکی جای من بود طلاقت میداد ولی من دوستت دارم

متاسفانه خیلی به شوهرم بی حرمتی میکنم با خانوادم زود بحثم میشه اصلا نمیتونم جلوی خودمو بگیرم از این ...

منم همينجورم منم تو عقدم همش سر چيزاي مسخره با شوهرم دعوام ميشه

متاسفانه خیلی به شوهرم بی حرمتی میکنم با خانوادم زود بحثم میشه اصلا نمیتونم جلوی خودمو بگیرم از این ...

حتماااا پیش مشاور برو..خیلی خوب راهنماییت میکنه...وگرنه خدایی نکرده زندگیت داااغوون میشه

[QUOTE=63630032]حتماااا پیش مشاور برو..خیلی خوب راهنماییت میکنه...وگرنه خدایی نکرده زندگیت داااغوون میشه[/QUOTE همسرم همه جوره باهام راه میاد راستش بخاطر مشکلات خانوادگی  گذشته ی سختی و از لحاظ روحی داشتم الان خیلی راحت به همسرم توهین میکنم