2777
2789
ولی برام جالب شد واقعا شوهراتون اینقدر به رنگ لباس زیراتون توجه میکنن؟ 😁 شوهر من گیجه😂😂😂

شوهرم بیرونم که میریم تا یه مغازه لباس زیر میبینه منو بزور میفرسته داخل میگه برو ببین چیز قشنگ چی داره

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوبه دونفرین موقع خواب از چی میترسه

نه دخترمم هس، اصن پیش من نمیخوابه جاش جداس..... احساس امنیت اینکه یه وقت ازش رابطه نخام 😬😬😬

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
کجاس مگه؟؟

مسافرت😢😢😭😭

امشب بهش اس دادم میخواستم خودمو لوس کنم براش

گفتم:عششششششقم؟

سریع زنگ زد گفت جانم کاری داری؟

گفتم نه برنامه داشتم برات میخواستم خودمو لوس کنم

خندید گفت تو خودت لوسی؛لوس کردن نیاز نداری😎

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
مسافرت😢😢😭😭 امشب بهش اس دادم میخواستم خودمو لوس کنم براش گفتم:عششششششقم؟ سریع زنگ زد گفت جانم ...

منم امشب تنهام 

عاخه شوهرم شیفته😭😭😭

دوست داشتن را نمی نویسند ثابت می کنند .  
منم امشب تنهام  عاخه شوهرم شیفته😭😭😭

آخی عزیزم

خدا سلامتی بده به شوهرت