2777
2789

کینه و خشم رو همه توی وجودشون دارند همه ما زخم خوردیم و زخم هم زدیم.دل شکوندیم و دلمون شکسته.همه ی ما یک روز یک جایی یک نفر رو تا حد جنون عصبانی کردیم.هیچ آدمی نمیتونه همیشه قربانی باشه.مهم اینه که بدونیم همه ی آدمها برای رفتارهایی که از نظر ما غیر منطقیه،دلایل منطقی خودشون رو دارند.ما اتفاق ها رو فقط از دریچه ی نگاه خودمون بررسی میکنیم و همیشه هم حق با ماست.اینکه آدمهایی که ناخواسته ناراحتم می کنند به جای خشم و عصبانیت کمی حق بدم.حتی اگه این حق دادن غیر منطقی باشه باز هم اینکارو بکنم و خودمونو بزارم جای اونها.کاری که میدونم در شعار آسونه و در عمل سخت اما به خودم قول دادم که برای آرامش خودم اینکارو بکنم.دغدغه  های آدمها متفاوته و نوع برخورد هر آدمی نسبت به یک قضیه بسته به دغدغه هاشون میتونه متفاوت از نوع برخورد ما باشه...از آدمها عصبانی نباشیم ما همه خامیم و هیچکسی برای بار دوم زندگی رو تجربه نمیکنه.ته زندگی هم نامشخصه و عمر محدود.یاد بگیریم که هر اتفاقی میتونه چندین زاویه داشته باشه که از چشم ما دور مونده باشه

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصمیم خوب و بزرگیه.اگه همه اینجور فکر کنن و بهش عمل کنن عالی میشه اما بعضیها اصلا نمیخوان از دریچه دید دیگران به قضایا نگاه کنن.در کل موافقم با حرفتون دوست جونی❤❤

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
یکم سخته ولی امیدوارم که بتونم عمل کنم

درود بر شما با این طرز فکر

ولی من یکی نمیتونم اینجوری باشم صادقانه میگم

البته من پیش وجدان خودم رو سفیدم

هیچ وقت ضربه ای به کسی نزدم و بد کسی را نخواستم ...در مقابل همیشه مظلوم واقع شدم و ضربه خوردم...

واسه همین یه تعدادی از دور و بری هام را کلا از زندگیم حذف کردم...از چند نفر هم کینه به دل دارم که اگه بشنوم اتفاق بدی براشون افتاده حسابی قند تو دلم آب میشه...

کاملا موافقم بسیار عالی 

منم دارم سعی میکنم اینطور باشم البته اولین تلنگر رو با نصیحت امام علی (ع) حدیث معروف هر انچه برای خود ...و نامه ۳۱ نهج البلاغه خوردم 

ولی باز با این وجود نتونستم در مورد یک مساله مادرشوهرم رو ببخشم تا اینکه تو  موقعیتی مثل موقعیت اون بنده خدا قرار گرفتم و فهمیدم اونم حق داشته و شاید اگه اون موقع من کمی خودم رو جاش میذاشتم چندسال با ناراحتی زندگی میکردم .گرچه ناراحتی تو دلم بود و کسی خبر نداشت.

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
تصمیم خوب و بزرگیه.اگه همه اینجور فکر کنن و بهش عمل کنن عالی میشه اما بعضیها اصلا نمیخوان از دریچه د ...

فدات عزیزم 😙😙😙

درود بر شما با این طرز فکر ولی من یکی نمیتونم اینجوری باشم صادقانه میگم البته من پیش وجدان خودم رو ...

منم همینطور عزیزم منم متاسفانه همیشه مظلوم واقع شدم😔

کاملا موافقم بسیار عالی  منم دارم سعی میکنم اینطور باشم البته اولین تلنگر رو با نصیحت امام علی ...

خوشحالم که موافق هستید خیلی سخته ادم اینجوری فکر کنه ولی غیر ممکن نیست🌻🌻🌻