2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

263 بازدید | 45 پست

بچه ها شما به عنوان یه غریبه اگه کسیو ببینین که اسم شناسنامش با اسمی که بهتون میگه فرق داره چه فکری میکنین؟؟؟من بنا به دلایلی از اسمم خوشم نمیاد (نپرسید اسمت چیه قدیمی نیست و همه میگن قشنگه اما خودم حس خوبی بهش ندارم )دلم میخاد یه اسم دیگه صدام بزنن اما خب از دو اسمه شدن میترسم یجورایی حس میکنم مسخره میکنن دو اسمه هارو😂😂شما اگه کسیو ببینین اسم شناسنامش با اسمی بهتون میکه فرق داره به نظرتون خنده داره (؟؟؟به نظرتون دو اسمه شم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چرا چه اشکالی داره ..من تو شناسنامه ام اسم قرآنی ولی اسمی که از بچگی صدام کردند اسم خارجی وجهانی ....برام اصلا مهم نیست .‌..اگه کسی ازم سوال کنه ..براش توضیح می دم  دلیلش رو چون اسمی که صدا می شه مهمه ....

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
خب عزیزم اگه اسمتونو دوست ندارید،خیلی راحت میتونی اسمتو عوض کنی.اینجوری دیگه دو اسمه هم نیستی

دلم میخاد عوضش کنم اما بابام اسممو خیلی دوست داره.به نظرت از تو شناسنامه عوض کنم ممکنه ناراحت شع؟؟

سلام چرا چه اشکالی داره ..من تو شناسنامه ام اسم قرآنی ولی اسمی که از بچگی صدام کردند اسم خارجی وجهان ...

وای واقعا؟؟؟؟اخه من که از بچگی صدام نمیزدن تقریبا یه ساله به دوستام اسمی که دوست دارمو میگم.بقیع وقتی فهمیدن دو اسمه ای چیزی نمیگن؟؟من واسه چنتا از دوستام خیلی عجیب بود اخه به این فکر نکردی اسم شناسنامتو عوض کنی؟؟

دلم میخاد عوضش کنم اما بابام اسممو خیلی دوست داره.به نظرت از تو شناسنامه عوض کنم ممکنه ناراحت شع؟؟

خب نظرشو بپرس و نظر خودتو هم با احترام در مورد قدیمی بودن اسم بهش بگو.بعید میدونم ناراحت بشه.

خدا جونم! به خاطر همه ی نعمتهایی که به ما دادی،هزاران مرتبه شکررر  

نه اصلا ایرادی نداره!

حتی اکه اسمت زشت هم باشه اسم دیگه داشته باشی چیز بدی نیست 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
وای واقعا؟؟؟؟اخه من که از بچگی صدام نمیزدن تقریبا یه ساله به دوستام اسمی که دوست دارمو میگم.بقیع وقت ...

نه اصلا با اینکه همسرم وکیله .... اصلا برام مهم نیست ...عادت شده ...حتی فامیل همسرم یادشون رفته اسم دوم تو شناسنامه دارم

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

عزیزم چه اشکال داره منم دو اسمه هستم. تازه مسئله جالبش اینجاست با شوهرم ۲سال دوست بودم اسم شناسنامه رو شب خواستگاری بهش گفتم  تو شوک بود و عکس العملش جالب بود رفت برام یه پلاک طلا با اسم شناسنامه ایم سفارش داد. ولی باز من اسم دومم رو دوس داشتم