2777
2789

سلام. 

من میخوام از تنهایی دربیام. خیلی اذیت میشم. 

دلم میخواد یکی پیدا شه هم اون مناسب شرایط من باشه و هم من مناسب شرایط اون.

نمیدونم چرا یه آدم برای رفع یه نیاز طبیعی اونم به صورت حلال و خداپسندانه ش اینهمه التماس کنه و عذاب بکشه؟ تو بعضی تاپیک ها میخونم خانمی بالای چهل سالشه و با وجود دعا و نذرایی که کرده و حفظ عفتش هنوزم خدا جوابشو نداده. منم ناامید میشم. حکمتش چیه نمیدونم؟ مگه خدا دوست نداره بنده هاش ازدواج پاک و حلال داشته باشن؟ 

دوستانی که اینجا با نذر و ختم و دعا ازدواج کردن و راضین از زندگیشون میشه لطفا اینجا من و امثال من رو هم راهنمایی کنید... ممنون.

با دعا ازدواج نمیشه ،باید تو اجتماع باشی،دیده بشی،پسندیده بشی

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اینترنت سرچ کن دعای امام جواد برا ازدواج فک کنم ۹روز باید۱۴ بار بخونی یا بلعکس

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

قبول دارم. ولی خدا هم باید بخواد...

خدا ک حتما میخاد ،ولی باید ی حرکتی هم خودتون بزنین،با خونه موندن و دعا خوندن ک نمیشه

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤ 
حالا مگه من گفتم قراره همش خونه بمونم فقط دعا بخونم؟ 😁

بهترین جا دانشگاس،من دانشجو ک بودم کلی خواستگار داشتم 😁😁

همینا میشینن کنج خونه دعا میخونن بعد یه هیولایی میاد خواستگاریشون اونا هم سریع قبول میکنن. 1 سال که ...

شما حواست باشه داری بیخودی قضاوت میکنی. اتفاقا شرایط من برای ازدواج خیلی سخته. با هرکسی نمیتونم ازدواج کنم که تا هر کی رسید بگم بله. به نظرم وقتی صحبتتون درباره سوالی که من پرسیدم نیست نظر نذارید. اینجا رو هم شلوغ نکنید.

همینا میشینن کنج خونه دعا میخونن بعد یه هیولایی میاد خواستگاریشون اونا هم سریع قبول میکنن. 1 سال که ...

مطمعنی؟؟  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی