2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من چند ساله هیچ کدوم از دعاهام مستجاب نشده اومدم حرم امام رضا دعا میکنم همش فردا باید برگردم ...

ای جووونم انشاالله خانم گل

زیارتتم قبول التماس دعا😄

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

تو رو خدا اگر راهی بلدید جلو روم بذارید

چی کار کنم حتما حاجت روا بشم

من حتی هتلم نمیام

میرم همش حرم 

به زور میارنم هتل دوباره شب و روز و نیمه شب همش حرم و دعا

دعاااااام کنید

بچه ها من چند ساله هیچ کدوم از دعاهام مستجاب نشده اومدم حرم امام رضا دعا میکنم همش فردا باید برگردم ...

میگن برو تو حیاط اول سلام بده بعد ده مرتبه ضریح و ک میبینی از تو حیاط بگو بفاطمه. التماس دعا دارم. 

میگن برو تو حیاط اول سلام بده بعد ده مرتبه ضریح و ک میبینی از تو حیاط بگو بفاطمه. التماس دعا دارم.&n ...

ممنون عزیزم

کلییییی دعا کردم الانم تازه اومدم هتل استراحت کوتاه کنم بعد شام برم تا نماز صبح دعا کنم

حتما عزیزم من قبل رفتن تاپیک زدم هر کی خواست براش کلی دعا کردم شما رو هم حتما دعا میکنم

عزيزم از امام رضا بخواه همونطور كه اونو يه بار بع مادرش داده به منم دوباره بده🙈 خيلي ممنون

من خیلی دوست داشتم تابستون امسال قسمتم میشد میرفتم حرم اما به دلیل شرایط مالی نمیتونم برم😢😢😢

من برا حاجتای شما دعا میکنم تو رو خدا شما هم نیمه شب منو تو حرم دعا کن مشکلاتم حل بشه 😔😔

میگن دعای آ دما در حق زودتر به اجابت میرسه