2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی دوس نداری مثلا بچه ات نیمه اولی باشه یادومی حالا نیمه اولی باشه یک سال زودتر میره مدرسه  ...

خب پسرم تیرماهیه اما واقعا فرقی برام نمیکنه اولی باشه یا دومی

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
یعنی دوس نداری مثلا بچه ات نیمه اولی باشه یادومی حالا نیمه اولی باشه یک سال زودتر میره مدرسه  ...

برای من سر بچه اولم دوست داشتم نیمه اولی بشه و مردادی شد،اما اگر بچه دوم بخوام بیارم،اصلاً برام مهم نیست.هنوز بچه اولم مدرسه نمیره،اما به نظرم بچه هر موقع بیاد محاسن و معایب خودش رو داره و کلاً پدر و مادر رو درگیر خودش می‌کنه

من میخوام بچه اولم شهریوری بشه

دومی اسفندی

اولی مث باباش شهریوری

دومی مثه من اسفندی

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

فقط نیمه اولی. از نیمه دومی متنفرم. از هم سن و سالات چند ماه عقبی همیشه.

مثلا من خودم نیمه دومی بودم ولی هم سن های من ک نیمه اولی بودن، یک سال تحصیلی جلوتر بودن.

یه شیرهيچوقت خودش رو نگران نظرات گوسفند جماعت نميكنه :))
فقط نیمه اولی. از نیمه دومی متنفرم. از هم سن و سالات چند ماه عقبی همیشه. مثلا من خودم نیمه دومی بود ...

ب نظر منم نیمه اولی بهتره 

نیمه دوم کلا یک سال عقبی

ولی خب ایناییم ک نیمه دومی ان میگن بالاخره دیرترمیرن مدرسه واینا امادگیشو بیشتر دارن

نمیدونم بازم

من پسرم نیمه اولی هست  شهریور ، دخترم نیمه دومی ، آبان ،،، پسرم خیلی شروشیطونه امسالم میره پیش دبستانی یه کم نگرانم چون 7-8 ماه از دوستاش کوچکتره ،،،،اما میگن دخترم برعکس پسرم یه دختر آروم و درس خونو منظبط میشه چون نیمه دومی هست❤

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹