2777
2789
عنوان

واسه مدرسی زبان چه مدرکی لازمه؟

1005 بازدید | 14 پست

من میخوام تازه شروع کنم واسه ثبت نام دانشگاه. و بعد از گرفتن لیسانس شروع به کار توی کانون زبان یا موسسات آموزش زبان کنم. شما میدونین که چه رشته ای باید بخونم؟ توی شهر ما پیام نور فقط مترجمی زبان انگلیسی داره به نظرتون با همین میشه مدرس شد؟ 

سطح زبان خیلی مهمه 

اگر زبانت ضعیفه یا اموزشگاهی نخوندی بهتره نری این رشته چون تو دانشگاه بهت زبان یاد نمیدن 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشته ليسانست مهم نيست، اگر زبانت خوب باشه ميري هر موسسه كه خواستي، فرم پر ميكني و ازت دمو ميگيرن، بعد معرفي ميشي براي كلاس تي تي سي، اگر تجربه تدريس داشته باشي و زبانت خيلي خوب باشه حتي لازم نيست كلاسارو بري، ولي زياد روي درامدش حساب باز نكن 😂😂

به تازه کارا جلسه ای هفت تمن تا ده تمن !!!

به با تجربه ها جلسه ای بیست تمن نهایت 

بهت یه بار دیگم گفتم فقط ارایشگری 

دوست خود من از تتو ماهی دو تمن درمیاره تو خونشم هست 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
زبان در حد متوسط دوره دبیرستان نمرم خوب بود 

کافی نیست گلم 

برای اینکه رشته زبان رو تو دانشگاه بخونی حتما باید ب زبان انگلیسی مسلط باشی اونم فراتر از کتاب زبان دبیرستانه  

من ادبیات انگلیسی خوندم تو دانشگاه کسایی ک از قبل زبان نخونده بودن خیلی دچار مشکل بودن مجبور بودن کلاس مکالمه اموزشگاهی رو‌برن حتما 

حالا نمی‌خوام دل سردت کنم فقط خواستم بگم قبلش باید زبانتو ب سطح تسلط برسونی 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
عه مگه چقدره حقوق یه ماهه؟ 

ماهيانه بهت حقوق نميدن توي موسسه، شما قرارداد فصلي امضا ميكني، هر جلسه يك ساعت و نيم از ١١،٥٠٠ شروع ميشه تا بيشترين مبلغ ٢٠ تومن، هر موسسه قانون خودشو داره ولي خيلي بيشتر از اينام نيست مگر خودت شاگرد خصوصي بگيري بري خونشون بتوني جلسه اي حداقل ٤٠ تومن بگيري تا سطح بالا حدود ٧٠ اينا 

مدرک Track Test هم بگیر، خیلی به کارت میاد

من الان چند وقته با TrackTest دارم کار می کنم. خیلی خوبه، کلاً آنلاینه و به شما اجازه شرکت در آزمون هر 30 روز یک بار در همه سطوح زبان رو میده. آخرش هم یه امتحان نوشتن و صحبت کردن آنلاین میگیره و مدرک رسمی صادر می کنه که مورد تأیید ALTE (همونجا که IELTS رو تأیید کرده و بهش اعتبار داده) هست.

تعیین سطحش هم رایگانه و به راحتی می تونید باهاش متوجه اوضاعتون بشید

https://app.tracktest.eu/registration?dh=iran

نمایندگی رسمی ایران هم داره و کلاسهای روزانه 30 دقیقه ای آنلاین برگزار می کنه که من شرکت می کنم و خیلی راضی ام. نیازی هم به رفت و آمد نیست و خیلی هم کلاسهای شادی داره. به شدت داخل کلاس میتونید روی اسپیکینگتون کار کنید و کیف کنید.

ساعت کلاسهاشون 8 تا 11 شبه و من با گوشیم شرکت می کنم. 

تازه فقط اسم کوچیکتون نمایش داده میشه و هیچ نگرانی برای اینکه آبروتون بره نیست.

اینستاگرامشون هم روزانه فیلم آموزش رایگان میزاه، آدرسش Tracktestiran هست، 

https://www.instagram.com/tracktestiran/