2777
2789
عنوان

مواظب حرفامون باشیم!!

302 بازدید | 18 پست

‍ 💠خيلی وقت ها ديگران می توانند خوب و صميمی زندگی کنند اگر ما حرف اضافه نزنيم!

🔸سه سال از زندگی زوج جوان ميگذرد عمه ميگويد: چطور قابلمه هايت اينقدر زود خش برداشته؟!

شوهر بعدا زنش را توبيخ می کند که چرا مادرت برایت جهيزيه جنس خوب نخريده؟!

يکی به شوهر می گويد: چطور اينهمه مدت با اخلاق تند همسرت ساخته ای؟!

شوهر پس از شنيدن اين سوال زنش را تحمل نمی کند و کارش با او به دعوا و مرافعه می کشد.

🔹به زن می گويند چقدر شوهرت شب ها دير به خانه می آيد؟!

زن پاپيچ شوهر می شود و شکاکانه می پرسد اين وقت شب کجا بودی؟!

و اين شکاکيت کاذب همچون پتکی اعصاب و روان خانواده را له می کند.

🔸بياييد اينقدر از هم سوال نپرسيم، حرف اضافه نزنيم، توصيه های شخصی نکنيم

نپرسيم همسرت کو؟

چرا تنها آمدی؟

اين مانتو را چند سال قبل خريدی؟

شوهرت چقدر حقوق می گيرد؟

دستپخت همسرت خوب است يا نه؟

پدر زنت چند ميليون جهيزيه داد؟

خانه تان چند متر است؟

🔺حرف اضافه، زندگی ديگران را خراب می کند. پس حواسمان را جمع کنيم که کم، درست و به موقع حرف بزنيم! واقعا خیلی چیزها به ما مربوط نیست...

دنیام=شوهرم+دخترم  

سلام و این رو هم اضافه کنیم

که همسر خط قرمز است و حتی خواهرت هم توهین کرد بهش بزنیش 😡

و محکم باشی و به هیچ کی حق دخالت ندی، حتی خانواده خودت

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا این پستُ چند روزه همه میزارن؟🤔 

بلکه کاربرا یکم محکم باشن، و اینقدر تو زندگی هم دخالت نکنن تا دعوا بشه، البته بعضی هاشون 

بلکه کاربرا یکم محکم باشن، و اینقدر تو زندگی هم دخالت نکنن تا دعوا بشه، البته بعضی هاشون 

متاسفانه دست خیلی از خود ما ها هم نیست بدون اینکه به عواقب نظرات یا سوالامون فکر کنیم چیزی میگیمو ممکن زندگی رو به دهن کسی زهر کنیم.

دنیام=شوهرم+دخترم  
متاسفانه دست خیلی از خود ما ها هم نیست بدون اینکه به عواقب نظرات یا سوالامون فکر کنیم چیزی میگیمو مم ...

ببخشید از چه لحاظ میگید دست خودمون نیست؟ یعنی منطورتون اینکه بعضی ها ممکنه ذاتشون دعوا و بحث باشه و دنبال دعوا میگردن درسته؟ یا حرف روتجزیه تحلیل نمیکنن درسته؟

مثلا میگم، خداوکیلی بعضی تاپیکارو میخونم میگم با چه انگیزه ای اینو گذاشته یا بقیه اینقدر استقبال میک ...

دیروز یه نفر شورت خریده بود عکسشو گزاشته بود نمیدونست از کدوم طرف تنش کنه😂😂😂

مثلا میگم، خداوکیلی بعضی تاپیکارو میخونم میگم با چه انگیزه ای اینو گذاشته یا بقیه اینقدر استقبال میک ...

من تاپیک دفاع شخصی دوبار زدم هنوز هم دارمش، چون چند بار تاپیک دیده بودم که دزد حمله کرده و خواسته کیف رو بدزده و..... یا طرف گفته مدام کتک میخوره از همسرش،  منم تامیک زدم چون خودم رزمی کارم گفتم چیزی یاد بدم، دیدم استقبال اصلا نشد😒

ببخشید از چه لحاظ میگید دست خودمون نیست؟ یعنی منطورتون اینکه بعضی ها ممکنه ذاتشون دعوا و بحث باشه و ...

نه گلم، واقعا بعضی اوقات بی منظور حرفی میزنیم که شاید تاثیرش رو طرف مقابل زیاد باشه، مثلا میبینیم دوستمون طلا زیاد نداره، میگیم وای من که عاشق طلام شوهرتو محبور کن بخره برات!! خب با چه فکری چنین حرفی میزنیم، شاید واقعا از نظر مالی نداشته باشه که بخره اینجور هم مرد و در نظر همسرش بی عرضه میکنیم،هم شاید باعث بحثشون بشیم!! مشابه این رفتار فراوانه تو این سایت که غوغا میکنه دیگه!!!

دنیام=شوهرم+دخترم