2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

246 بازدید | 15 پست

من دو تا خواهرشوهر دارم يكيش ٢٥ساله ازدواج كرده يكيش تو دوران عقده منم ك ٢ساله رفتم سر زندگيم(عروسي) خواهرشوهرم ك تو دوران عقده داره جهيزيه ميخره كل خواهر برادرهاش سر جهيزيه اين بحث دارن چون پدرشوهرم ب هيچكدوم از بچه هاش چوب كبريتم نداده ولي واسه اين داره ميخره

خلاصه خواهرشوهرام باهم ميرن خريد رو انجام ميدن خواهرشوهرم (بزرگه)چند روز يكبار زنگ ميزنه ب شوهرم ك فلان چيز رو خريديم از مال ساناز بهتر و گرونتر چندروز بعد دوباره ميزنگه ميگه: فلان چيز رو براش خريدم خيلي از مال ساناز بهتر ولي نميدونم چرا همش همه چي ميخواد بهش گفتم ببين ما خيلي چيزا ك برا تو ميگيريم خيلي ها نگرفتن😐😐

متدرشوهرم ميگه ما همه چيز بهترينشو گرفتيم جهيزيه خيلي مهمه بايد بهترين باشه و هزارتا تعريف

همش ميگن جاريت جهيزيه نياورد چجوري جلو ما روش ميشه واقعااااا😁😁😁

واقعا مال دنيا انقدر با ارزشه ك اينطوري فخر فروشي ميكنن!!!!😐😐

من هيچ تعريفي نميكنم جهيزيه هم خوب بردم ولي نميدونم چرا اينا اينجوري ميكنن با منو و جاريم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرف رو بده دهن آب ، حساسیت نشون نده انگار نشنیدی

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بگو جهازیه کسی میاره لطف کرده وظیفه نیست که هر کی نسبت به بودجه اش میاره این حرفا هم که خوب میاره که بهتر خاله زنک بازیه یهوو ده کیلو هم سبزی بگیرین پاک کنین مثل خاله زنکا میشنین درباره جهازه مردم حرف میزنین

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

ساناز جون بهترین جهازم نیاری از طلا باشه مردا و خانواده شوهر بعد چند سال حرف میزنن بعد هر کی به دوره اش همین خواهر شوهر کوچیکتم باید بعد چند سال ببینی درباره جهازش چی میگن

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

مال دنیا مهمه. برا همه مهمه.

نگو که اصلا برات مهم نیست وگرنه نمیومدی بابتش تاپیک برنی.

اونم بابت چی؟

بابت جهیزیه یکی دیگه 

اگرم بابت فخر فروشی نمیشه نمیگفتی من جهیزیه خوبی بردم و به ما بصورت عملیاتی زیرپوستی نمیفهموندی که جاریت حهیزیه نداشته.

شاد باشی عزیزم.

خودتو درگیر مسائل حهیزیه نکن. اونم جهاز خوارشوعر

سخنی از مادر عروس 

متشکرم☺