2777
2789
عنوان

نی نیم سقط شد💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 84 پست
لکه بینی چطوری؟؟؟

هیچی لکه بینی کم بود ولی مدام لکه بینب داشتم تا اینکه و سونو مشخص شد قلبش دیگه نمیزنه

خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار  برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلبش میزد دیروز صبح دیگه نزد که نزد

منم ٩هفته رفتم سونو قلبش ميزد،هفته يازده رفتم سونو گفتن قلبش نميزنه و رشدش تو ١٠هفته متوقف شده

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
چرا دارو استفاده نکردی و شیاف؟ استراحت نکردی؟

رفتم دکتر نوشت سونو بعد شیاف بده ولی تو سونو مشخص شد قلبش نمیزنه

خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار  برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو 
منم ٩هفته رفتم سونو قلبش ميزد،هفته يازده رفتم سونو گفتن قلبش نميزنه و رشدش تو ١٠هفته متوقف شده

خیییلی سخته از دیروز فقط کارم شده گریه همش میگم خدایا دیگه منم ببر نمیخوام زنده بمونم

خیییلی سخته از دیروز فقط کارم شده گریه همش میگم خدایا دیگه منم ببر نمیخوام زنده بمونم

خدا نی نیتو خیل دوست داشته زودتر بده پیش خودش

when the world is against you, the best place to hide is the madman
عزیزم من تو شش ماه بودم سقط کردم اما خدا دوباره لطف کرد جاش گذاشت. حکمتی تو هر کار خدا هست

خیییلی سخته خییییلی برام دعا کن منم دوباره بارداری سالم داشته باشم 

نه قربونت برم چرا غصه حتما حکمتی تو کار خدابدونه،مطمئن باش یدونه بهترش و بهت میده،شکر خدا کن شاید مش ...

اگه میخواست بگیره کاش نمیداد خیلیی وابسته بودم فکر اینکه دیه نیست داغونم میکنه برای اروم شدنم دعا کنید 😭😢😢😢😢

الهى بگردم منم همين حسو داشتم تا چند روز😢

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....