2777
2789
عنوان

لکه ها و ترک های شکم بعد از زایمان

7217 بازدید | 19 پست

مامانا کیا تجربشو داشتن از کرم یا هر روشی برای ازبین بردن لکه های سیاه شکم و ترک هاش

توروخدا بگین شکمم داغون شده نمیشه نگاش کرد دیگه

خدایا شکرت ب خاطر فرشته ی کوچولویی ک بهمون دادی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۷ماهه خییبیلیبیللللللییی کم رنگ شده البته من همجام داشتما.ساق پا ران بازو سینه.پهلو شکم.یهو ینی ترکیده بودم.الان خیلی بهتر شدم.کمرنگ تره.با هیچ دارویی نمیره حتی لیزرم تاثیر نداره

⚘  لایک نکنین ⚘
من ۷ماهه خییبیلیبیللللللییی کم رنگ شده البته من همجام داشتما.ساق پا ران بازو سینه.پهلو شکم.یهو ینی ت ...

دقیقا منم مثل تو ام کل بدنم از بین رفته پکیدم

خدایا شکرت ب خاطر فرشته ی کوچولویی ک بهمون دادی  
دقیقا منم مثل تو ام کل بدنم از بین رفته پکیدم

من ۵۰کیلو بودم قبل بارداری اخر بارداریم شدم ۷۵.بخاطر وزنمم بیشتر ترکا شد.دیگه چاره چیه شده دیگه منم خیلی ناراحت بودم اما وقتی نمیشه ک درستش کرد دیگه غصه خوردن بی فایدست.عوض این ترکا فرشته ای خدا داده بهمون ک ادم جونشم براش بده می ارزه.

⚘  لایک نکنین ⚘

ترک ها رو هیچ‌کاری نمیتونی بکنی اما لکه ها که بر اثر هورمون اینجاد شدند بعد چند ماه از بین میرن ..من از زیر بغلم ترکا شروع شده تا ساق پام یه تیکه ترکه

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍

اهل تهرانی.تو تهران یه مرکز مدعیه که می تونه تا هفتاد درصد بهترشون کنه.من خودم کلی هزینه کرم برای ترک کردم.البته تو بارداریم.البته ترک هم خورد.ولی الان بعد از ۹ ماه دیگه تقریبا اثری از ترکها نیست.خدا رو شکر که هزینه کردم.