2777
2789

سلام 

بنظرتون مردمتاهل میتونه بره سفر بدون همسرش؟ چه نوع سفری؟  کاری تفریحی یا..... 

و اینکه درسته گاهی مرد با خانواده ی خودش بره سفر؟ یا برعکس

با خانواده بدون همسر بری سفر مسخره و بی جاست به نظرم..

سفر کوتاه اونم با دوستان سالی یه بار شاید واسه هر دو احتیاج باشه..اونم نه هر کشوری یا هر شهری..مثلا داخلی باشه..اوووم دوستان طرف هم متاهل باشن حتما..

ولی در کل من دوست ندارم کلا😁

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قراره  برن سفر 

با دوستاشون  ب مدت محدود ..

ولی با خانوادشون ؛  خب همسرشونم  همراه شون باشن... سفر مجردی یه، این مدلی رو  نمیپسندم  ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

شوهرمن قراره با دائیم وپسردائیم برن ترکیه برای ثبت نام دانشگاه پسردائیم..چون همسرم زبان استانبولی روکامل حرف میزنه..اولین باره بدون من میره سفر..منم چون پسرم اذیت میکنه نرفتم..چه اشکالی داره..بعضا سفرتنهایی هم خیلی میچسبه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

از نظر من ایرادی نداره. کاری که خوب هر کسی توی شرایطی ممکنه مجبور شه بره. تفریحی هم به نظرم آرامش میاره. حالا نه دایم و مرتب. اما من پیش آمده پسرم رو گذاشتم پیش پدرش دو سه روزه سفر رفتم مجردی. برای همسرم هم بوده. شریک زندگی قابل هستیم اسیری که نیومدیم

به نظرم لازمه زن و شوهر گاهي تنها برن سفر  من با مامانم و بابام مي رم يا با مامانم و خاله هام ...

اینکه گاهی خانم ها میرن پیش خانوادشون انگار عرف شده و طبیعیه ولی جایی دیده نشده مرد با خانواده بره و زنش رو نبره درسته؟ 

اگه شوهرم یه روز بکه مثلا با دوستام میخوام برم مسافرت بهش نه نمیگم چون عادت ندارم اتو دستش بدم ،ولی راستش ته دلم ناراحت میشم😁خانوادشم امکان نداره تنها ببرنش ،مادر شوهرم میگه مرد متاهل بدون زنش خونه ی مادرشم نباید بره 

اصلا کلا شوهرم تنها عادت نداره جایی بره

ولی مسافرت کاری رفته،خودمم تنها سفر رفتن رو دوست ندارم

خوشحال میشم پیجم 
اینکه گاهی خانم ها میرن پیش خانوادشون انگار عرف شده و طبیعیه ولی جایی دیده نشده مرد با خانواده بره و ...

معمولا پیش نمیاد. اما شرایط دو طرف مناسب باشه و با رضایت طرفین چرا که نه. همسرم با خانواده سفر یه روزه تفریحی رفته. من اهل کمپینگ نیستم اصلا. نرفتم 

سفر مجردی آقایون هیچوقت خالی از شیطنت نیست 

خدارو شکر من و همسرم ازین عادتا نداریم.ازدواج کردیم که با هم خوش بگذرونیم 

با دوستاش و خانوادشون هم سفر زیاد رفتیم 

ولی مجردی برا آدم متاهل خیلی بی معنیه

#الحمدلله_علی_کل_حال  
اینکه گاهی خانم ها میرن پیش خانوادشون انگار عرف شده و طبیعیه ولی جایی دیده نشده مرد با خانواده بره و ...

چرا توی همین نی نی سایت خیلی ها گفتن همسرشون اونا رو نبرده وبا خانوادش رفته سفر 

ولی به نطرم کار زشتیه 

خوشحال میشم پیجم 

خوب منم تنهايي پيش اومده برم خونه خواهرم دو سه روز، چون همسرم به لحاظ كاري نتونسته بياد، ولي اين حق رو براي من قائل بوده كه برم هوايي بخورم، معمولا اون تنهايي جايي نميره چون من هميشه شرايط همراهيشو دارم😊

من میخوام برم به خانوادم که شهر دیگه هستن سر بزنم البته با اجازه و پیشنهاد خود شوهرم ولی فک میکنم من و میفرسته که اگه خودشم خواست تنها بره با خانوادش بگه تو چرا رفتی من نمیتونم برم؟