یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهرمن قراره با دائیم وپسردائیم برن ترکیه برای ثبت نام دانشگاه پسردائیم..چون همسرم زبان استانبولی روکامل حرف میزنه..اولین باره بدون من میره سفر..منم چون پسرم اذیت میکنه نرفتم..چه اشکالی داره..بعضا سفرتنهایی هم خیلی میچسبه
از نظر من ایرادی نداره. کاری که خوب هر کسی توی شرایطی ممکنه مجبور شه بره. تفریحی هم به نظرم آرامش میاره. حالا نه دایم و مرتب. اما من پیش آمده پسرم رو گذاشتم پیش پدرش دو سه روزه سفر رفتم مجردی. برای همسرم هم بوده. شریک زندگی قابل هستیم اسیری که نیومدیم
خوب منم تنهايي پيش اومده برم خونه خواهرم دو سه روز، چون همسرم به لحاظ كاري نتونسته بياد، ولي اين حق رو براي من قائل بوده كه برم هوايي بخورم، معمولا اون تنهايي جايي نميره چون من هميشه شرايط همراهيشو دارم😊
من میخوام برم به خانوادم که شهر دیگه هستن سر بزنم البته با اجازه و پیشنهاد خود شوهرم ولی فک میکنم من و میفرسته که اگه خودشم خواست تنها بره با خانوادش بگه تو چرا رفتی من نمیتونم برم؟