2777
2789
عنوان

مامانا ک نی نی دارن

141 بازدید | 27 پست

من امروز به پسرم شبر خشک دادم شکمش حدودا 5.باز کار کرده ببخشیداا اما خیلی ابکی نیست ک بگم اسهاله 

ایا طبیعیه 

پسرم 5 ماهشه شیر خودمو میخورد تازه شروع کردم شیر خشک بدم بهش ک اینجوری شد 

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  

نه گلم فکرکنم بهش نساخته شیرشو عوض کن

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مارکی بهش میدی؟؟؟؟ببلاک یک بهش بده

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
پسر دوست من دقیقا همین مشکلو داشت بردش دکتر بهش گفت باید عوض کنی.البته اون ضدآلرژی نمیخورد

این مارک و متخصص الرژی گفته بگیرم 

اخه اصلا شل نیست مدفوعش عادیه فقط دفعاتش زیاد بود

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  
ابتامیل 1 HA

عزیزم ببلاک یک بهش بده شیر خشک نان رفلاکس میاره اما ببلاک خیلی خوبه امتحانش کن

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

سلام، دختر من 18 ماهشه، از 20 روزه بود بهش شیر خشک دادم،شیر خشک اگه به بچه بسازه شکمشون سفت میکنه، بعضی بچه ها یبوست میگیرن با مصرف شیر خشک، بهترین شیر خشک که مزشم خیییییلی بچه ها دوست دارن و هضمش هم راحتتره، ببلاک هستش، دختر من رفلاکس داشت،دکترش گفت تا یک سالگی bblak Ar بده به بچه، 

این مارک و متخصص الرژی گفته بگیرم  اخه اصلا شل نیست مدفوعش عادیه فقط دفعاتش زیاد بود

دوستم برا پسرش اگه اشتباه نکنم al110گرفته.من زیاد از این شیر خشکها سردرنمیارم.ولی اگه زیاد شکمش کار کنه وزن نمیگیره

یا رب نظر تو برنگردد...