2777
2789
عنوان

آزمایش مثبت

183 بازدید | 15 پست

خدارو شکر بالاخره جواب مثبت رو گرفتم

فقط به نظرتون با وجود این عدد بتا بعد از پنج روز تاخیر، چند درصد ممکنه خارج رحمی باشه؟

اصن از کجا بفهمم که داخل هست یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالا خوبه ک من تقریبا بعد هفته تاخیر امروز تازه بتام شد 500.نگران نباش عالیه.

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  

مبارکت باشه عزیزم ایشالا به سلامتی و دلخوش بچه تو بغل کنی تو رو خدا واسه ما منتظر را هم یه دعایی کن

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
زیر دلم یکم درد می کرد، سینه هامم عین حالت پریودی دردناک شده بود

منم همين علايمودارم ولي نگرانم چون وضعيت اسپرم شوهرم خوب نبود،چندوقت اقدام بودي؟ازموعدت گذشت ازمايش دادي؟

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  

عزیزم مبارک باشه چه علایمی داشتی؟ دل درد کمر درد عین پریودی داشتی؟

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
من الان 26سيکلم الان ازمايش بدم نشان ميده؟دل تودلم نيس،سيکلام 28روزس ولي ماه پيش 25روزه شدم

اول یه بی بی چک بزن بعد برو نگران نباش 

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
منم همين علايمودارم ولي نگرانم چون وضعيت اسپرم شوهرم خوب نبود،چندوقت اقدام بودي؟ازموعدت گذشت ازمايش ...

ببخشید من دو روز نبودم

من تقریبا سه ماه اقدام بودم

بی بی چکهام قبل موعد مثبت شد ولی من گذاشتم پنج روز از موعد که گذشت آزمایش دادم