2777
2789

من که میگم بارداری ان شاا.....البته این نمیتونه نشونه صددرصدبارداریت باشه وای نمیدونم چرامن یهوبه دلم افتادبارداری ان شاا....

آدمهابرای هم سنگ تمام میگذارند!نه آنجاکه کنارشان هستی،نه؛آنجاکه زیرخروارهاخاک خوابیدی سنگِ /تمام/رامیگذارندومیروند........!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا موعد پریودت نگذره متوجه نمیشی درد سینه هم از همون اول شروع نمیشه اوایل ماه دوم بارداری شروع میشه

بله اخ بد جوری رفته تو فکرم درد از سینه نداشتم وچه علائمی اول بارداری زیاد میشه 

من که میگم بارداری ان شاا.....البته این نمیتونه نشونه صددرصدبارداریت باشه وای نمیدونم چرامن یهوبه دل ...

خدا کنه ایشالله هم به مراد دلشون برسن این دفعه اصلا بی بی چک نگرفتم امتحان کنم دفعه اول اقدام گرفتم  منفی امد با تاخیر پریود 16 روز 

بله اخ بد جوری رفته تو فکرم درد از سینه نداشتم وچه علائمی اول بارداری زیاد میشه 

علایم بارداری انقدر شبیه پریود که قادر به نشخیصش نمیشی معمولا خانومها تو ماه دوم بارداری متوجه میشن باردارن حتما باید صبر کنی تاریخ پریودت بگذره

باور کن برای بارداری نباید بهش فکر کنی اگه مدام استرس داشته باشی و دنبال نشونه بگردی نمیشه

بارداری دقیقا زمانی اتفاق می افته که تو فکرش نیستی

انشالله که بارداری

علایم بارداری انقدر شبیه پریود که قادر به نشخیصش نمیشی معمولا خانومها تو ماه دوم بارداری متوجه میشن ...

اره میخوام از الان اونجوری کنم انقدر تو اون تاپیک واینترنت گشتم تا یه نشونه از بارداری بفهم پدرم در امد بازم الان خوب دفعه اول زیاد تو فکر بودم 

نه من اقدام اول تکرار ادار زیاد داشتم اصلا سینه هام درد نمیکرد حتی پریود میشودم

خب حالا هرماه يه چيز جديد ميبيني😂

ايشالله به زودي باردار ميشي

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍