2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس

226 بازدید | 24 پست

حالم خوب نیس از زمین و زمان انگار میباره واسم

تنها تو اطاق تاریک نشستم آهنگ گوش میکنم ب همه گیر میدم حتی ب کسی ک دوسش دارم باهاشم دعوا کردم😢😢😢😢

خدایا مرسی م یکیو دارم بودنش بهم ارامش میده❤️😍💖❣

چرا؟چیشده عزیزم؟

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شن حتما بگیر بخون نتم هست

مانداااااناااااا؟؟؟؟؟کجایی تو؟ :(

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀
چرا؟چیشده عزیزم؟

احساس میکنم افسردگی گرفتم یکسره گریه میکنم بهونه میارم بداخلاق شدم از خودم بدم میاد با خانوادم بدرفتاری میکنم دل مادرمو میشکونم خسته شدم

حال و روزت دقیقا عینننن منه😢مو نمیزنی,منم تو خونه با هیشکی حرف نمیزنم فقط میشینم توو اتاق تاریک فکر ...

تو چرا چی شده چه مشکلی داری😢😕

احساس میکنم افسردگی گرفتم یکسره گریه میکنم بهونه میارم بداخلاق شدم از خودم بدم میاد با خانوادم بدرفت ...

آخه بدون علت؟

تو چرا چی شده چه مشکلی داری😢😕

منم عین تو با کسی که دوسش داشتم بهم زدیم حوصله هیشکیو ندارم سر اون با خونوادمم خیلی دعواها کردم بخاطر همین با هیشکی حرف نمیزنم احساس میکنم خیلی خیلی تنهام

اوااااا شما کی بودییی 

مهسام

تو گروه

چن روز نبودم اومدم دیدم نیستی بچه ها گفتن لفت دادی....چرااا؟

مهسام تو گروه چن روز نبودم اومدم دیدم نیستی بچه ها گفتن لفت دادی....چرااا؟

اخه گروه متاهلا بود همش بحثای متاهلی میشد درست نبود من باشم اخه نمیتونستم نظری بدم راجع ب حرفاشون