2777
2789
عنوان

کمک😢😭..خونریزی روز ۶انتقال

366 بازدید | 32 پست

یعنی پ شدم؟ 😭😭😭

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

عزیزم.. تو که گفتی فقط دستمال کثیف میشه😢

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شدید شده

به دکترت زنگ نزدی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
میکرو شنیدم خوب جواب میده.

میکرو اسپرم با سوزن تزریق میشه تو تخمک.. تو ای وی اف نه خودشون معمولی لقاح میدن..

عزیزم انگار پریود شدم..موعدم آخر هفته بعد‌۱هفته جلوتر اومده😢

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
پرنیان جون آمپول داشتی یا شیاف؟ آخه با آمپول نباید پریود بشی

شیاف روزی ۲تا.امروز بعد لکه بینی شد ۳تا.۸روز تا موعد خودم مونده بود.حتما بخاطر داروهاس

جواب نمیدن که الان.اخه معلومه پریود شدم.😢.خون رقیق و تازه س که میاد..چقد امیدوار بودم