2777
2789
عنوان

بچه ها کسی جای واکسن بچش آبسه کرده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25615 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم که مواد واکسن پخش نشده انگار برای خواهرمو پرستار امپولشو خوب نزده بود  شنبه حتما ببر درم ...

درمانگاه گفتیم همش میگفت هیچی نیس قدد لنفاویش تحریک‌شده وگرنه دیروز میبردم متخصص درمانگاه بد زده براش خودشونم ترسیده بودن همش زنگ‌میزدن میپرسیدن چی شد

من چند سال پیش که برادرم به دنیا اومد واکسن بیمارستانش آبسه کرد به طوری که سمت داخلی بازوش سوراخ شد و از داخلش عفونت نیریخت. هیچکس نتونست خوبش کنه تا اینکه یه تزریقاتی گفت شسشه پنی سیلین رو باز کنید و پودرش رو مستقیما داخل زخم بپاشید. با این کار فورا خوب شد و در کنارش شربت آنتی بیوتیک هم میخورد

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
واقعا؟اینم سفکسیم نوشتن براش یعنی ممکنه جراحی نخواد

آره عزيزم

ببرش متخصص أطفال خوبح

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

سلام ممنون میشم جواب منو بدین دخترمن دیروز واکسن ۴ماهگی زده دقیقا شبیه بچه شما شده  آخرش چیکار کردین جراحی شد؟من هنوز نبردم دکتر یعنی امروز متوجه شدم اگه دیدین لطفا جواب بدین نگرانم

سلام خانما پسرمن ۸ ماهشه جای واکسن ب ث ژ که نوزادی زده از دوماه پیش تازه ورم کرده  حالا سر باز کرده دکترش میگه این چرک باید سفید باشه اگه سبز باشه یعنی عفونت کرده باید خودت مرتب تخلیش کنی و چرک  خشک کن بهش داده کسی هست که اینجا به همچین‌موردی برخورده باشه

حوله‌ی نرم رو بذار رو بخار کتری در حدی که پوست بچه نسوزه گرمش کن ( با بخار گرم بشه) بعد به آرومی بذار روی آبسه.. روزی چند بار این کارو کن و هر دفعه هم چندین بار حوله رو با بخار گرم کن. خوب میشه. نگران نباش. اصلا هم به فکر عمل نباش

شما بچتون بزرگ شد الان نوبت ما مادرای جدید هست که نگران جای واکسن بچها باشیم دارم میمیرم از استرس. ...

نگران نباش. حوله‌ی نرم رو با بخار کتری گرم کن در حدی که پوست بچه نسوزه بزار رو آبسه. در طول روز چند بار این کار کن. ان شاالله خوب میشه

سلام خانما بچه هاتون خوب شدن پسر منم الان سه روزه واکسن ۴ ماهگی زدم قرمز شده و صفت خیلی نگرانم 

برای شادی روح بابام و خواهر جوانم صلوات...خدایا کمکم کن مشکلاتم حل بشه دیگه خسته شدم ..خدایا به بزرگیت قسم مشکلاتم و حل کن دیگه بریدم......