تروخدا دارم از نگرانی میمیرم دخترم پری روز واکسن چهار ماهگی زده جاش ورم کرده قرمز شده سونو داد گفتن سلولی نمیدونم چیه بعدا میشه آبسه باید بستری بشه آنتی بیوتیک بگیره شهر خراب شدمون بیمارستان خوب برا بچه نداره خیلی کثیفه همش سوسک داره همشونم دانشجو بودن چون پنج شنبس دکتر آشنا گفته ببریم خونه آنتی بیوتیک خودمبهش بدم تا شنبه متخصص بیاد میگن باید جراحی شه جاش تخلیه شه کسی بوده اینجوری بشه تخلیه چجوریه خیلی میترسمچیکار کنم هرکس تجربه داره بهم بگه ثواب داره خیلی میترسم
من چند سال پیش که برادرم به دنیا اومد واکسن بیمارستانش آبسه کرد به طوری که سمت داخلی بازوش سوراخ شد و از داخلش عفونت نیریخت. هیچکس نتونست خوبش کنه تا اینکه یه تزریقاتی گفت شسشه پنی سیلین رو باز کنید و پودرش رو مستقیما داخل زخم بپاشید. با این کار فورا خوب شد و در کنارش شربت آنتی بیوتیک هم میخورد
ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷♀️
سلام خانما پسرمن ۸ ماهشه جای واکسن ب ث ژ که نوزادی زده از دوماه پیش تازه ورم کرده حالا سر باز کرده دکترش میگه این چرک باید سفید باشه اگه سبز باشه یعنی عفونت کرده باید خودت مرتب تخلیش کنی و چرک خشک کن بهش داده کسی هست که اینجا به همچینموردی برخورده باشه
حولهی نرم رو بذار رو بخار کتری در حدی که پوست بچه نسوزه گرمش کن ( با بخار گرم بشه) بعد به آرومی بذار روی آبسه.. روزی چند بار این کارو کن و هر دفعه هم چندین بار حوله رو با بخار گرم کن. خوب میشه. نگران نباش. اصلا هم به فکر عمل نباش