2777
2789
عنوان

بچه ى دوم ارى يا نه؟

136 بازدید | 14 پست

ما ازدواج فاميلى هستيم النم بچه اولم شيش ماهشه و كلن ماهى ى باره ميره سونو از مغزش ك اب مغزش زياد نشه اخه سرش بزرگ شده اما الن همه ميگن حالش خوبه و چيزيش نيست و خيلى طبيعيه بچه ام و دكترا ميگن احتمال خيلى زياد جذب ميشه، حالا شوهرم ميگه سال ديگه هم ى بچه بياريم دوتاشون باهم بزرگ بشن اما من ميترسم ك بچه ى مريضى بدنيا بيارمو در حقش ظلم كنم ، درسته علم پيشرفت كرده و ما خودمون كلى ازمايشو اينا داديم اما بازم صد در صد نيستن ، از ى طرفيم خودم خيلى بچه دوس دارم 

موقع ازدواج ازمایش ژنتیک ندادین؟ منظورم ازمایش خون عادی نیست یک ازمایش خاصه که فکر میکنم فقط تهران انجام میشه 

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع ازدواج ازمایش ژنتیک ندادین؟ منظورم ازمایش خون عادی نیست یک ازمایش خاصه که فکر میکنم فقط تهران ا ...

داديم همه چى خوب بوده و هست كلى از پسرم ازمايش متابوليك گرفتن موقع تولدش النم تازه جواب ازمايش ادرارش ك فرستادن المان اومده و ميگن خوبه دكترم ميگه خب بچه نسبت ب وزنش ك تپله دور سرش خوبه اما ى مقدار اب دور مغزش هست ك احتما نودونه درصد جذب ميشه و اكثرن اينجورينو نگران نباشيد

نسبتتون چی بود؟ بعد تو فامیل کسی مریضی خواسی نداش؟ اخه من و شوهرمم فامیلی ازدواج کردیم

ما دختر خاله پسرخاله هستيم ك باباهامونم پسر عمو هستن ك با مامانامون ك دختر عمشونن ازدواج كردن , ى نسبت خيلى بالا ، دختر عموى من ك دختر عمه ى شوهرمه هيدروسفاليه ، ك دكترم گفت هيدرسفالى نيست پسر شما اصن سالمه باتوجه ب ازمايشا

دوست عزیز پسر من سه سالش تمام شده و کاملا از آب و گل پرونده. شوهرم هم شدید بچه دوست داره. جدیدا هم تو خونه خودمون رفتیم . طبق برنامه خودمون من الان باید اقدام میکردم واسه بارداری اما با توجه به شرایط موجود جامعه به هیچ وجه زیر بارش نمیرم. 

خشکسالی،بیکاری،گرونی،بی ثباتی

تو شرایطی که آدم از فردای خودش مطمئن نیست خیلی ببخشدا مگه دیونم یه نفر دیگه رو هم بدبخت کنم

گاهی نگاه پسر معصومم میکنم تو دلم میگم مامان کاش تو یه کشور دیگه مثه سوسیس به دنیا نیومدی

آروم و بی دغدغه

به سری یکی از آشنا ها بهم گفت فردا روز پسرت شاکی میشه که خواهر برادر نداره و تنهاست

گفتم بهش هروقت شاکی شد میگم مامان شرمنده تو دوره ای باید واست خواهر برادر می آوردم که پولمون جز بی ارزش ترین ها بود

آب نداشتیم

برق نداشتیم

قیمت ها لحظه ای زیاد میشد

امنیت نبود

ریسک نکردم یکی دیگه بیارم

ایشالله خدا کمک کنه همینو به به جا برسونم بچه دوم پیشکش

زندگی اگر هزار بار باشد بار دیگر تو بار دیگر تو