2777
2789

سلام. بچه ها من واسه هییییییییچ عروسی بغیر از عروسی خودم برای میکاپ آرایشگاه نرفتم. فقط برای شینیون رفتم آرایشگاه و خودم میکاپ کردم. این دختر عمه شوهرم خیلی خانواده ضعیف و ندارین. یه پدر بیخود هم داشت که ولشون کرده رفته.ولی از اونجا که خدا همه درها رو نمیبنده یه پسر خوب و خانواده دار و پولدار عاشقش شد و هفته دیگه هم عروسیشونه. حالا دختره خیلی جو داده که من کسیو ندارم. و شما خانواده منید. باید بترکونید‌....

الان من نمیدونم لازمه بغیر از شینیون حتما برای میکآپ هم هزینه کنم یا نه! آخه دست کم ۱۰۰ میگیرن جای خوب. خوب میتونم بجاش خودم یه آرایش ساده کنم و با اون ۱۰۰ برم یه ضد آفتاب توپ یا کرم های دیگه بخرم🤔

اصلنم وسایل مناسب خودآرایی ندارم و نهایت اینه که یه مژه و خط چشم به آرایش همیشگیم اضافه کنم. سایه هم خیلی مهارت ندارم.

شما بجای من بودید چه میکردید؟!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلق  صورت و رنگ هایی ک بهم میاد  رو 

خودم  بهتر  از  آرایشگر  میدونم ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....