2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زیاد تند نکردم بخاطر دخترم، ولی اینم الان تند و ترشه، جان تو هر کی میلینه فک. میکنه این خورش چهار ...

خوشحالم که امشب حالت خوبه.نمی خواهی داستانتوبزاری؟اسم تاپیکتو چی می زاری؟

ما سیر فراوان و یه ذره رب گوجه و تمر هند میزنیم

دوستانی که باماهی دوست ندارن قلیه میگو هم میشه درست کرد

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
نمیشه ماهیشو جدا سرخ کرد اخر گذاشت روی خورشت ک توبشقاب کشیدیم؟

ماهیشو که سرخ نمیکنن

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
میگم ماها ک عادت به ماهی سرخ شده ی برشته داریم نمیشه سرخ کنیم ازاخر بذاریم روی خورشت منظورم این بود

تا حالا امتحان نکردم ولی فکر نکنم زیاد خوشمزه بشه ماهی که توی قلیه باشه یه چیز دیگست

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
با قزل هم مامانم میپزه عالی میشه، منچون جز غذاهای سریعمه با تن میپزم

طرز تهیه شو میگی 

به نکات زیر توجه شود: 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 
نییدونم باید تست کنم، خورش کاری خوردما همون مایه هاس؟!

نه بیاز و فلفل دلمه رو سرخ میکنیم بعد توش مرغو که تکه های کوچیک کردیم میریزم روش فلفل قرمز و فلفل سیا.زردچوبه و نمیک میریزم اگه خاستی میتونی رب هم بزنی کمی 

بعد پنج دقیقه میزارمش و شیر نارگیل رو میریزیم میزاریم تا بپزه

❤                                    

طرز تهیه:

ماهیتابه رو میذاریم رو گاز (قابلمه نه ها میخوایم زود غلیظ بشه) یک عدد پیاز رنده میکنیم، میذاریم با روغن طلایی بشه، بعد سیر یا پودر سیر میزنیم من تنبلم پودر میزنم! سپس زدچوبه کمی اندازه نصف قاشق چای خوری، فلفل قرمز اندازه ای که تند دوست دارید من اندازه یک سوم قاشق چایخوری زدم، نمک هم اضافه میکنیم،یه تفت، حالا سبزی ماهی که مال من یک لیوان فقط گشنیز خورد شده بودو اضافه میکنیم، تفت تا قشنگ سرخ بشه بپره به دیوار پشت گاز گند بزنه، الان میفهمی موقشه یک قاشق سر پر رب گوجه، بازم تنف، خب دیگه بسه حالا حدود یک لیوان بزرگ آب جوش ویک قاشق آهابغوره میریزیم توش میذاریم قل بزنه درشو ببندین زیرش کم کنین یکم قل و نیم قل بزنه، وقتی دیدین یکم آبش کم شد، روغن دوتا تن ماهیو بریزید دور و بهش اضافه کنید، هم بزنید ، درشو ببندید ده دقیقه ای آمادس، برنجم که قبل زحمت کشیدین گذاشتین، بعدم بیارید بزنید بر بدن بگین دمت گرم نینا خانوم خعلی خوشمزه بود!!  

دنیام=شوهرم+دخترم