2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دنبالتون اومدن  برین اگه نه مثل مهمون دعوت شدین نرین

بازم طاقت نمیارم ۸تی اگه مثل بقیه مهمونا دعوت کنن میرم 

حتی نخوام برم مامانم نمیذاره 😅

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
اخه حتی من دعوت نکردن بعدم خواهرشوهرم خیلی بی ادبه واصلا به برادرش ومن احترام نمیذاره

اگه دعوت نشدین نه لازم نیس برید

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
اخه حتی من دعوت نکردن بعدم خواهرشوهرم خیلی بی ادبه واصلا به برادرش ومن احترام نمیذاره

اگه شوهرت راضیه نرین بجاش برین مسافرت خوش بگزرونید اگه بی احترامی کردن فرداش خانواده شوهرش میزنن تو سرش اگه خوب بودی داداشت میومد عروسیت همینش کافیه 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

تو بزرگي خودتو نشون بده به بقيه چكار داري

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
بی احترامی لابه لای بی عاریشون و پررو بودنشو متوقع بودنشون ارزش نقائل نشدن واسه داداششون و.... تاپی ...

برادرشوهرمنم ماشین نداشت هرجا میخاس بره یازنش خ.نه باباش باماشین ما.من اصن دوماه یه بارم نمیرم ولی اون دوهفته یه بارخونه باباش بود باماشین ما.حالاماهمون ماشینافروختیم یه برادرشوهرم که یکی بهتربخریم هنوزنتونستین ازبس گرونه دودفه شوهرم ماشینشوگرفت انقدزنگ میزنه بیشعورماشینابیار.خدا خرو دید شاخش نداد.یه.ماهه ماشبن دارشدن جوگیر .یه بترخودش وزنش ماشینانشستن حالامیبرن کارواش.انقدکثیفش میکردن.حالا شوهرم میخوادیه ماشین بخره چشاهمشون درمیاددلم میخوادپاشونابذارن توماشین میشکنم قلم پاشونا

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍
برادرشوهرمنم ماشین نداشت هرجا میخاس بره یازنش خ.نه باباش باماشین ما.من اصن دوماه یه بارم نمیرم ولی ا ...

کاملا درک میکنم

ایناهم هرچقد که خواستن بردن چرخوندن خراب کردن اخرم ما زیر قیمت فروختیم حالا هم دوقورت و نیمشون باقیِ

نوکیسه هستن دیگه 

ندیدیه به خود.... **** به خود 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

روزی که عقد محضری خواهرشوهرم بود من رفتم آرایشگاه و آرایشگر بیشعور خیلی دیر درستم کرد سر عقد نرسیدم البته به ناهار و تالار بعدش رسیدم شوهرم رسوام کرد نمیدونید چه کرد با من 😢😢😢😢من خودم اعصابم سر دیر کردن خورد بود شوهرم زنگ زد به مامانم که مسافرت بود هر چی از دهنش دراومد درباره من به مامانم گفت

عقد برادر شوهرم یه شهر دیگه بود که با خودمون ۱۲ ساعت فاصله داشت بچه ام مریض مرئض بود جرات نکردم نرم از اول تا آخر عقد بچه ام تو بغلم اشک میریخت و گریه میکرد دیگه کل سالن دلشون به حالم سوخت