2777
2789

سلام👋 یه راهنمایی میخواستم.... ببینید ما یه اپارتمان  ۱۱ سال ساخت خریدیم..قراره ۴ سال بیشتر توش زندگی نکنیم..اپارتمانه تمیز و خوبیه دیواراش رنگ زده شده کابینت های خوبی هم داره و سالم و تمیزه اما خب جدید نیست از این مدلای هیگلاس و اینا نیست...بنظرتون بازسازیش کنم؟کابینت نو و کاغذ دیواری و پارکت و سقف و اینا...اخه ۳۰ ملیون هزینه میشه و نمیدونم بعد ۴ سال میاد رو قیمت خونه یا نه؟از یه طرفم میگم دائمی که نیسیم اینجا پس زیاد خرجش نکنم😕حالا بنظرتون چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم وقتی کابینت ها سالمن رنگ خونه خوبه کثیف نیس سرامیک های کف سالمن چرا الکی اسراف کنید باتوجه به اینکه میگی ۴ سال بیشتر نمیخوای زندگی کنی 

پولتو یه جای بهتر سرمایه گذاری کن که بعدا خواستی این خونه رو بفروشی و یکی دیگه بخری دستت بازتر باشه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
اسم برچسبا چی هست؟

همون برچسب کابینت 

تهرانی آدرس بدم بری مرکزش 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

ما هم شرایطمون مثل شما بود اما خب بیشتر قراره بشینیم اما ما کابینت زدیم چون با کابینت فلزی خیلی بد بود .و کمد دیواری اینا زدیم.کابینتم ام دی اف زدیم خیلی هزینش نشد اما جنس خوب اوپن رو برداشتیم و یه تامیرات اینجوری.بلاخره کابینت خیلی توی خونه تاثیر داره هم قشنگ شد هم اینکه بفروشی مشتری پسند شد نور خونه خیلی عالی شد کانال کولر کشیدیم و ...

نه عزیزم وقتی کابینت ها سالمن رنگ خونه خوبه کثیف نیس سرامیک های کف سالمن چرا الکی اسراف کنید باتوجه ...

خودمم همینو میگم...مثلا قرار بود سقف رو کناف کاری کنم ولی خب میگم چه کاریه بعد ۴ سال....بنظرم فقط کاغذ دیواریش کنم بهتره😕

عزیزم ماهم ی خونه گرفتیم همینجوری چند سال ساخت بود 

قبل عید بازسازیش کردیم ۵۰ میلیون ک هنوز همه چی خیلی ارزون تر بود خیلییی شیک و قشنگ شد کابینتا رو عوض کردیم پارکت و کاغذ دیواری زدیم پکیج گذاشتیم و شیر الاتو عوض کردیم و ..... 

خیلی عالی شد

اگه خونه ای ک الان درستش کردیم بریم بخریم باید دوبرابر پول میدادیم و اینکه شما هر چی خرجش کنی میره رو خونه دیگه 

خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏
ما هم شرایطمون مثل شما بود اما خب بیشتر قراره بشینیم اما ما کابینت زدیم چون با کابینت فلزی خیلی بد ب ...

اها راستی اپن رو من دوست دارم بردارم ولی خونوادم میگن خرجش زیاد میشه برای ۴ سال نیازی نیست اپ رو برداری و بازسازی کنی😕خرج اپن برداشتنتون چقدر شد؟