2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری در تابستان

1929 بازدید | 5 پست

سلام دوستان یه سوال اقدام به بارداری در تابستان خوبه؟ واینکه میگن برا پسر دار شدن تابستان خوب نیس چقد صحت داره؟کسی بوده ک تابستون باردار شده باشه و پسر باشه۰درضمن یه دختر ناااااز دارم برا دومی میخوام اقدام کنم

اینهمه مطلب واسه پسردارشدن تو نت هست سرچ کنید مشخص میشه...من اول تیر اقدام کردم پسرم اخرها اسفند دنیا اومد...از اینکه گرما تابستون تو اواخر بارداری نداری از این لحاظ خوبه...وگرنه واسه پسردار شدن باید رژیم غذایی بگیری یا بری خرج کنی ایووف کنی اسپرم پسر فقط انتخاب کنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینهمه مطلب واسه پسردارشدن تو نت هست سرچ کنید مشخص میشه...من اول تیر اقدام کردم پسرم اخرها اسفند دنی ...

آی وی اف ک نمیخوام از اردیبهشت داریم رعایت میکنیم اتفاقا چن جا خوندم ک تابستون خوب نیس دو دل شدم۰شما هم رژیم داشتی؟

آی وی اف ک نمیخوام از اردیبهشت داریم رعایت میکنیم اتفاقا چن جا خوندم ک تابستون خوب نیس دو دل شدم۰شما ...

من با اینکه اولین بار بود دلم میخواست حتما پسر بشه...از چند ماه قبل رژیم غذایی گرفتم...و مهمتر از همه روز تخمک گذاری هست که باید اقدام کنی...من سونو رفتم همون شب اقدام کردم.ونیم ساعت قبل اقدام با سرنگ سرخالی تو واژنم محلول جوش شیرین و اب ریختم..تا محیط بدنم قلیایی بشه.سر همون اقدام اول باردار شدم..به لطف خدا یه پسر سالم و زیبا دارم...انشالله قسمت شما بشه.

من با اینکه اولین بار بود دلم میخواست حتما پسر بشه...از چند ماه قبل رژیم غذایی گرفتم...و مهمتر از هم ...

ممنون عزیزم منم همه کارا رو کردم فقط گفتن تابستون اقدام نکن یکم دودل شدم